Országos Doktori Tanács

Doktori védések

Intézmény:
Doktori iskola:


Tudományterület:
Tudományág:
Doktorjelölt:
Témavezető:
Értekezés címe:
Védés időpontja:
Fokozatszerzés éve:
Eredmény:
Táblázat betűmérete: - +
1 2 3 4 5
1–50 / 280 találat
doktorjelölt  értekezés címe 
témavezető  doktori iskola  intézmény  tudományág  védés időpontja  fokozat odaítélésének dátuma 
Abdelhakam Esmaeil Mohamed, Ahmed (#40607) The Composition of African Baobab Leaves and Fruits in Different Regions and Habitats: Contribution to Food Security and Nutritional Intervention
Kovács, Béla (#303)
Massimo, Mozzon (#54215)
Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola DE élelmiszertudományok 2025-06-19 10:30 2025-06-25
Abrankó, László (#54749) Nagyhatékonyságú mintabeviteli technikák fejlesztése az elemanalitikában
Fodor, Péter (#3299) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2006-10-30 11:00 2006-11-28
Adácsi, Cintia (#29827) Mikotoxin elimináció siló és élelmiszeripari eredetű mikroorganizmusokkal
Pusztahelyi, Tünde (#8263) Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola DE élelmiszertudományok 2025-02-26 13:00 2025-03-12
Ágoston, Réka (#67124) Understanding stress adaptive response in Listeria monocytogenes
Mohácsiné Farkas, Csilla (#3473) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2009-09-03 10:00 2009-10-06
Aguinaga Bósquez, Juan Pablo (#37700) MONITORING FOOD QUALITY ALTERATIONS INDUCED BY STRESS FACTORS USING NEAR INFRARED SPECTROSCOPY, ELECTRONIC TONGUE, AND ELECTRONIC NOSE
Kovács, Zoltán (#10619)
Gillay, Zoltán (#30694)
Agrár- és Élelmiszertudományok Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2025-12-08 14:00
Albert, Krisztina Zita (#16262) ÉLELMISZERIPARI EMULZIÓK MEMBRÁNTECHNIKAI DISZPERGÁLÁSSAL TÖRTÉNŐ ELŐÁLLÍTÁSÁNAK VIZSGÁLATA
Vatai, Gyula (#3454)
Koris, András (#8311)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2018-06-21 10:00 2018-10-04
AlOudat, Mohannad Mohammad Jadee' (#31349) NUTRITIONAL GASTRONOMY IN FOCUS: READY-TO-EAT MEALS, NUTRITIONAL VALUE AND CONSUMER ATTITUDES
Lugasi, Andrea (#2373)
Simonné Sarkadi, Livia (#3298)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2023-12-04 13:00 2023-12-07
Alsobh, Areej Hassan (#37682) INNOVATIVE EXTRACTION AND CONCENTRATION TECHNIQUES FOR BIOACTIVE COMPOUNDS OF HAWTHORN FRUIT AND ANISE SEED
Bánvölgyi, Szilvia (#9434) Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2024-10-02 12:00 2024-12-03
Amani, Hanieh (#29899) RAPID QUALITY ASSESSMENT OF BAKERY PRODUCTS USING MACHINE VISION
Baranyai, László (#8821)
Badakné Kerti, Katalin (#7015)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2024-03-28 13:00 2024-06-06
Amtmann, Mária (#84864) Különleges fajtamézek botanikai eredetének és illó komponenseinek összefüggése
Szabó S., András (#3451) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2009-11-20 11:00 2009-12-08
AOUADI, BALKIS (#33021) Tapping into the potential of near-infrared spectroscopy and aquaphotomics for the qualitative
Kovács, Zoltán (#10619) Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2024-08-22 10:00 2024-10-04
Ayari, Emna (#26019) „USE OF MINIMAL PROCESSING TECHNOLOGIES IN EXTENDING SHELF-LIFE OF EGG PRODUCTS”
Friedrich, László (#8306)
Németh, Csaba (#11775)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2023-03-01 13:00 2023-03-02
Babinszki-Székely, Dóra (#16449) KÜLÖNBÖZŐ CÉKLAFAJTÁK BELTARTALMI PARAMÉTEREINEK ÉS SZÁRÍTÁS HATÁSÁRA BEKÖVETKEZŐ VÁLTOZÁSAINAK VIZSG
Máté, Mónika (#9435) Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2019-03-29 10:00 2019-06-06
Bacskainé Bódi, Éva (#82314) Növények molibdén kezelése és hatásvizsgálata a növekedési paraméterekre és a tápelemfelvételre
Kovács, Béla (#303) Hankóczy Jenő Növénytermesztési, Kertészeti és Élelmiszertudományok Doktori Iskola DE élelmiszertudományok 2017-06-08 11:00 2017-08-30
Bajusz-Rácz, Anita (#16218) Kemometria és FT-NIR spektroszkópia alkalmazása az élelmiszeranalitikában
Héberger, Károly (#7176)
Fodor, Marietta (#8305)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2017-02-10 10:00 2017-02-23
Balga, Irina (#67766) Technológiai műveletek hatásai az Egri Bikavér élettanilag aktív vegyületeinek összetételére és érzékszervi tulajdonságaira
Kállay, Miklós (#3450) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2015-03-11 11:00 2015-06-17
Balogh, Emőke (#67100) Antioxidáns kapacitás meghatározása, és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében
Stefanovitsné Bányai, Éva (#3457)
Abrankó, László (#7861)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2011-04-01 11:00 2011-06-07
Balogh, Teréz (#55057) Néhány hidroláz, az alfa- és béta-glükozidáz, valamint a pektin-metil-észteráz élelmiszeripari alkalmazhatóságának vizsgálata
Kosáry, Judit (#3470) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2005-05-11 10:00 2005-06-07
Bánszky, Luca (#56677) Kén-anyagcserében sérült szelenát rezisztens Schizosaccharomyces pombe mutánsok előállítása és vizsgálata
Maráz, Anna (#3447) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2004-12-15 10:30 2005-02-22
Bánvölgyi, Szilvia (#64810) Feketeribiszke-lé és vörösbor besűrítése integrált membránműveletek alkalmazásával
Békássyné Molnár, Erika (#3430) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2009-07-22 10:00 2009-10-06
Baranyai, László (#55695) Összefüggés szemes termények számítógéppel meghatározott vizuális jellemzői között
Fekete, András (#3444) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2001-11-15 10:00 2002-01-29
Baráti-Deák, Bernadett (#16174) Élelmiszerekkel terjedő patogén baktériumok gátlása antagonista baktériumokkal
Belák, Ágnes (#9389) Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2023-12-12 10:00 2024-03-07
Barkó, Annamária (#32422) A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a rehidratált, állati eredetű élelmiszerfehérjék fizikai, kémiai, biológiai és táplálkozás-élettani jellemzőire
Mednyánszky, Zsuzsanna (#28383) Agrár- és Élelmiszertudományok Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2025-10-27 10:00
Bártfai, Liza (#71148) Az E-vitamin hatása a terhesség kimenetelére
Ajtony, Zsolt (#1642) Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SOE élelmiszertudományok 2014-11-28 10:30 2015-01-08
Belák, Ágnes (#68493) Élelmiszer-biztonsági szempontból jelentős baktériumok kimutatása, PCR alapú molekuláris azonosítása és tipizálása
Maráz, Anna (#3447) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2009-08-13 10:00 2009-10-06
Bene, Zsuzsanna (#60282) Aszúbogyók élesztő- és penészbiotájának tanulmányozása Tokaj-hegyalján
Magyar, Ildikó (#3472) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2004-06-23 10:00 2004-09-01
Benes, Eszter Luca (#27954) Egyes snackek, illetve zöld- és pörkölt kávé roncsolásmentes analitikai, valamint érzékszervi vizsgálata
Fodor, Marietta (#8305)
Gere, Attila (#16263)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2023-06-21 10:00 2023-07-06
Berkics, Adrienn (#16381) ÉLELMISZERLÁNC-BIZTONSÁGI KOCKÁZATELEMZÉSI RENDSZEREK KIDOLGOZÁSA
Mohácsiné Farkas, Csilla (#3473)
Józwiak, Ákos (#17544)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2021-05-21 13:30 2021-06-03
Biczó-Kabai, Veronika (#69629) Kakaóvaj-egyenértékű növényi zsírok és a tárolási körülmények hatása csokoládé modellrendszerek reológiai és érzékszervi jellemzőire
Fekete, András (#3444) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2011-11-16 10:30 2011-11-29
Bodor, Zsanett (#29992) Application of classical and correlative analytical methods for authentication of honey
Kovács, Zoltán (#10619)
Benedek, Csilla (#30692)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2022-08-24 11:00 2022-10-06
Bori, Zsuzsanna (#16403) HPLC és GC-MS módszerek fejlesztése a paradicsomban és a fűszerpaprikában előforduló karotinoidok és aromaanyagok meghatározására
Daood, Hussein (#3800)
Kiss, Attila (#11994)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2016-09-29 10:00 2016-12-08
Boros, Norbert (#70312) Extenzográf alkalmazása a lisztvizsgálatokban
Borbély, Jánosné (#318) Hankóczy Jenő Növénytermesztési, Kertészeti és Élelmiszertudományok Doktori Iskola DE élelmiszertudományok 2011-10-26 11:30 2011-10-27
Both, Eszter Borbála (#14758) COMPREHENSIVE SELENIUM SPECIATION OF A SELENIUM ACCUMULATOR PLANT, CARDAMINE VIOLIFOLIA
Dernovics, Mihály (#7860)
Jókainé Szatura, Zsuzsanna (#11463)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2021-04-21 14:00 2021-04-29
Boylu, Meltem (#37720) OYSTER MUSHROOM AS A MEAT SUBSTITUTE IN MEAT PRODUCTS
Hitka, Géza (#11410)
Kenesei, György (#16251)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2025-06-05 10:00 2025-06-05
Bujna, Erika (#79974) Mikrobiális fitáz enzim előállítása és jellemzése
Rezessyné Szabó, Judit (#6858) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2014-11-25 10:00 2014-12-17
Burján, Zita Kata (#80093) Műtrágyakezelések hatása az őszi búza ásványianyag- és fehérjetartalmára
Győri, Zoltán (#268) Hankóczy Jenő Növénytermesztési, Kertészeti és Élelmiszertudományok Doktori Iskola DE élelmiszertudományok 2014-11-14 11:00 2015-02-02
Cao, Teng (#33018) CONTINUOUS AND CYCLIC PRODUCTION OF GALACTO-OLIGOSACCHARIDES BY ULTRAFILTRATION-ASSISTED ENZYME MEMBRANE REACTORS
Kovács, Zoltán András (#11929)
Nath, Arijit (#34798)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2023-12-04 09:15 2023-12-07
Castillo, Luis (#78805) Húsok mikrobaszennyezettségének csökkentése
Friedrich, László (#8306) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2014-04-24 15:00 2014-06-11
Chaabane, Donia (#26482) INVESTIGATION ON THE EMULSIFICATION AND MICROENCAPSULATION OF OLIVE OIL
Koris, András (#8311)
Albert, Krisztina Zita (#16262)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2024-02-21 14:00 2024-03-07
Czipa, Nikolett (#69555) Különböző eredetű mézek összehasonlító vizsgálata és a gyártmánykialakítás hatása a minőségre
Győri, Zoltán (#268) Hankóczy Jenő Növénytermesztési, Kertészeti és Élelmiszertudományok Doktori Iskola DE élelmiszertudományok 2010-10-27 10:30 2010-10-29
Csehi, Barbara (#16202) NAGY HIDROSZTATIKUS NYOMÁSKEZELÉS HATÁSA ÁLLATI EREDETŰ TERMÉKEK FEHÉRJESZERKEZETI ÉS FIZIKO-KÉMIAI TULAJDONSÁGAIRA
Friedrich, László (#8306)
Pásztorné, Huszár Klára (#9514)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2019-11-13 10:00 2019-12-06
Csernus, Olívia (#67461) Romlást okozó, potenciálisan toxinképző penészgomba fajok növekedésének modellezése a hőmérséklet és a vízaktivitás függvényében
Beczner, Judit (#3793)
Baranyi, József (#10267)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2014-05-16 10:00 2014-06-11
Csighy, Attila (#21465) Bioaktív peptidek előállítása tejfehérje-koncentrátumból membránszűrés, enzimes hidrolízis és mikrobiális fermentáció kombinált alkalmazásával
Nath, Arijit (#34798)
Koris, András (#8311)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2022-07-18 09:00 2022-10-06
Csikai, Andrea (#82315) A gabonafélék minősége és takarmánybiztonsági kérdései a termőföldtől a felhasználásig
Győri, Zoltán (#268) Hankóczy Jenő Növénytermesztési, Kertészeti és Élelmiszertudományok Doktori Iskola DE élelmiszertudományok 2017-06-28 11:00 2017-08-30
Csima, György (#69631) Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése
Vozáry, Eszter (#9438) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2015-09-22 13:00 2015-10-21
Csóka, Mariann (#67094) Fűszerpaprika őrlemények szín-és illattulajdonságainak vizsgálata
Korány, Kornél (#3469) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2014-11-24 10:00 2014-12-17
Csurka, Tamás (#31717) Állati eredetű vér élelmiszeripari alkalmazhatóságának vizsgálata
Pásztorné, Huszár Klára (#9514) Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2023-01-25 09:00 2023-03-02
Dalmadi, István (#66189) Hőkezeléssel és nagy hidrosztatikus nyomással pasztőrözött bogyósgyümölcs-pürék minőségjellemzőinek alakulása a tárolási hőmérséklet függvényében
Farkas, József (#3440) Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2009-09-04 14:00 2009-10-06
Darnay, Lívia (#16267) Mikrobiális transzglutamináz alkalmazhatósága tej- és húsipari termékeknél
Friedrich, László (#8306)
Koncz, Kálmánné (#7056)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola MATE élelmiszertudományok 2017-02-17 11:00 2017-06-01
Deák, Edit (#73795) Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értékelése
Stefanovitsné Bányai, Éva (#3457)
Dernovics, Mihály (#7860)
Élelmiszertudományi Doktori Iskola BCE élelmiszertudományok 2014-12-01 13:00 2014-12-17
1 2 3 4 5
1–50 / 280 találat