Országos Doktori Tanács

Témavezetés adatlap

Fejér Péter István

alapadatok
témavezetés címe
Kukorica egyes beltartalmi paramétereinek értékelése hagyományos és gépi tanuláson alapuló módszerekkel
intézmény
témavezető
témavezetés módja
egyéni
fokozat típusa
PhD
témavezetés leírása
A kukorica az emberi táplálkozás keményítő-, fehérje- és olajellátásának fontos növénye. A kukorica terméshozamát, beltartalmi összetételét különböző mezőgazdasági tevékenységek, például a termesztés típusa, az öntözés és a trágyázás befolyásolják. A kutatás célja természtéstechnológiai változók hatásának vizsgálata a kukorica beltartalmi paramétereire hagyományos és gépi tanuláson alapuló (mesterséges neurális hálózatok – ANN) módszerek révén.
képzés kezdete
2024-02-01
abszolutórium megszerzésének várható ideje
0205-08-31
státusz
fokozatot szerzett
doktori védés
doktori védés időpontja
2025-10-14 10:30
fokozat odaítélésének dátuma
2025-10-22