Országos Doktori Tanács

Témavezetés adatlap

Benes Eszter Luca

alapadatok
hallgató
témavezetés címe
Tartós sütőipari snack termékek valamint élvezeti cikkek vizsgálata roncsolás mentes analitikai – valamint érzékszervi módszerekkel
témavezető
társtémavezető
témavezetés módja
társ
fokozat típusa
PhD
témavezetés leírása
Az élelmiszerek minőségellenőrzésében kevéssé ismert és elterjedt a gyors és korszerű kvantitatív analitikai módszer, a közeli infravörös spektroszkópia alkalmazása. A NIR/NIT technika rejtette lehetőségeket korszerű érzékszervi módszerekkel kombinálva az élelmiszerek gyors, korszerű és környezetbarát minőségellenőrzésre nyílik lehetőség.
képzés kezdete
2018-02-01
abszolutórium megszerzésének ideje
2022-01-01
státusz
fokozatot szerzett
doktori védés
doktori védés időpontja
2023-06-21 10:00
fokozat odaítélésének dátuma
2023-07-06