Országos Doktori Tanács

Témakiírások

Intézmény:
Doktori iskola:


Tudományterület:
Tudományág:
Témakiíró:
Témakiírás:
Jelentkezési határidő:
Táblázat betűmérete: - +
1–21 / 21 találat
témakiíró  témakiírás címe 
doktori iskola  intézmény  tudományág  jelentkezési határidő 
Varga, László (#1996) A homogénezés hatásainak lézerdiffrakciós vizsgálata és optimális alkalmazási paramétereinek meghatározása különböző zsírtartalmú tejtermékek esetében
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2017-06-09
Varga, László (#1996) A homogénezés hatásainak lézerdiffrakciós vizsgálata és optimális alkalmazási paramétereinek meghatározása különböző zsírtartalmú tejtermékek esetében
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2021-06-04
Varga, László (#1996) A homogénezés hatásainak lézerdiffrakciós vizsgálata és optimális alkalmazási paramétereinek meghatározása különböző zsírtartalmú tejtermékek esetében
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2024-05-31
Varga, László (#1996) A homogénezés hatásainak lézerdiffrakciós vizsgálata és optimális alkalmazási paramétereinek meghatározása különböző zsírtartalmú tejtermékek esetében
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2019-06-07
Varga, László (#1996) A homogénezés hatásainak lézerdiffrakciós vizsgálata és optimális alkalmazási paramétereinek meghatározása különböző zsírtartalmú tejtermékek esetében
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2018-06-08
Varga, László (#1996) A homogénezés hatásainak lézerdiffrakciós vizsgálata és optimális alkalmazási paramétereinek meghatározása különböző zsírtartalmú tejtermékek esetében
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2022-06-03
Varga, László (#1996) Baktériumok probiotikus hatásának vizsgálata és a probiotikus tulajdonságok biológiai hátterének tisztázása
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2016-06-10
Varga, László (#1996) Baktériumok probiotikus hatásának vizsgálata és a probiotikus tulajdonságok biológiai hátterének tisztázása
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2015-06-12
Varga, László (#1996) Kórokozó baktériumok előfordulása nyers tejben, és az ellenük való védekezés lehetőségei
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE állattenyésztési tudományok 2010-06-10
Varga, László (#1996) Kórokozó baktériumok előfordulása nyers tejben, és az ellenük való védekezés lehetőségei
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE állattenyésztési tudományok 2011-06-10
Varga, László (#1996) Kórokozó baktériumok előfordulása nyers tejben, és az ellenük való védekezés lehetőségei
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE állattenyésztési tudományok 2012-06-10
Varga, László (#1996) Kórokozó baktériumok előfordulása nyers tejben, és az ellenük való védekezés lehetőségei
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE állattenyésztési tudományok 2014-06-14
Varga, László (#1996) Kórokozó baktériumok előfordulása nyers tejben, és az ellenük való védekezés lehetőségei
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2015-02-10
Varga, László (#1996) Kórokozó baktériumok előfordulása nyers tejben, és az ellenük való védekezés lehetőségei
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE állattenyésztési tudományok 2008-06-10
Varga, László (#1996) Kórokozó baktériumok előfordulása nyers tejben, és az ellenük való védekezés lehetőségei
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE állattenyésztési tudományok 2009-06-10
Varga, László (#1996) Modellrendszer kifejlesztése antibiotikumok sertéságazatban történő felhasználásának komplex szemléletű optimalizálására
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2023-08-31
Varga, László (#1996) Modellrendszer kifejlesztése antibiotikumok sertéságazatban történő felhasználásának komplex szemléletű optimalizálására
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2023-05-15
Varga, László (#1996) ,
Süle, Judit (#15521)
Nyerstejben előforduló, tőgygyulladást okozó mikroorganizmusok kimutatására és antibiotikum-rezisztencia profiljának feltérképezésére alkalmas tesztrendszer fejlesztése
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2022-06-03
Varga, László (#1996) Probiotikus termékek jellemző mikrobiótájának pontos feltérképezésére alkalmas módszerek kifejlesztése
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE állattenyésztési tudományok 2009-06-10
Varga, László (#1996) ,
Tóth, Tamás (#8093)
Új típusú fermentált takarmányok kifejlesztése és értéknövelő alkalmazásuk monogasztrikus állatok takarmányozásában
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2025-06-15
Varga, László (#1996) ,
Tóth, Tamás (#8093)
Új típusú fermentált takarmányok kifejlesztése és értéknövelő alkalmazásuk monogasztrikus állatok takarmányozásában
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola SzE élelmiszertudományok 2025-08-19
1–21 / 21 találat