Országos Doktori Tanács

Thesis topics

A vadhús helye a hazai gasztronómiai értékláncban – kínálati és keresleti tényezők

general details
title
A vadhús helye a hazai gasztronómiai értékláncban – kínálati és keresleti tényezők
supervisor
co-supervisor
description
A kutatás célja, hogy átfogó képet adjon a vadhús gasztronómiai szerepéről, feltárja a fogyasztási szokásokat és az iparági kihívásokat, valamint javaslatokat fogalmazzon meg a vadhús népszerűsítésére és piaci elérhetőségének javítására. A kutatás vizsgálja, hogy mely tényezők akadályozzák a vadhús szélesebb körű gasztronómiai alkalmazását Magyarországon, továbbá vizsgálja a fogyasztási trendek változásának tükrében a vadhús piaci szerepét. A kutatás olyan adatokat és tudományos eredményeket szolgáltat, amelyek hozzájárulhatnak a termék piaci pozicionálásához és az értékesítés bővítéséhez.
student count limit
1
location
Vidékfejlesztés és Fenntartható Gazdasági Intézet
deadline
2025-12-15