Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Kókai, Zoltán

személyes adatok
név
Kókai Zoltán

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-09-02

doktori iskolák
időszak
2016-01-07 –
 
időszak
2016-01-07 –
 
időszak
2025-09-01 –
testületi tagságok
szavazati jogú belső tag

Doktori Iskola Tanácsa
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Agrár- és Élelmiszertudományok Doktori Iskola

elérhetőségek
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2004
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem
címek
tudományos cím
Habilitáció
cím megszerzésének éve
cím tudományága
címet kiadó intézmény neve
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
munkahelyek
kutatás
kutatási terület
érzékszervi vizsgálati módszerek fejlesztése; elektronikus-humán érzékszervek integrációja;érzékszervi szoftver fejlesztése; preferencia térképezés; termékspecifikus vizsgálati rendszerek kidolgozása
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok
közlemények
2023

Roumia Hala, Kókai Zoltán, Mihály-Langó Bernadett, Csajbókné Csobod Éva, Benedek Csilla: Ancient Wheats–A Nutritional and Sensory Analysis Review

FOODS 12: (12) 2411

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 3

nyelv: angol

2021

Sipos László, Nyitrai Ákos, Hitka Géza, Friedrich László Ferenc, Kókai Zoltán: Sensory Panel Performance Evaluation—Comprehensive Review of Practical Approaches

APPLIED SCIENCES-BASEL 11: (24) 11977

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 22

nyelv: angol

2020

Benedek Csilla, Bodor Zsanett, Merrill Vanda Tímea, Kókai Zoltán, Gere Attila, Kovacs Zoltan, Dalmadi István, Abrankó László: Effect of sweeteners and storage on compositional and sensory properties of blackberry jams

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 246: (11) pp. 2187-2204.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 10

nyelv: angol

2017

Gere Attila, Székely Géza, Kovács Sándor, Kókai Zoltán, Sipos László: Readiness to adopt insects in Hungary

FOOD QUALITY AND PREFERENCE 59: (July) pp. 81-86.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 133

nyelv: angol

2017

Gere Attila, Sipos László, Kovács Sándor, Kókai Zoltán, Héberger Károly: Which Just-About-Right feature should be changed if evaluations deviate? A case study using sum of ranking differences

CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 161: pp. 130-135.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 4

nyelv: angol

2016

Bagdi A, Tóth B, Lőrincz R, Szendi Sz, Gere A, Kókai Z, Sipos L, Tömösközi S: Effect of aleurone-rich flour on composition, baking, textural, and sensory properties of bread

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 65: pp. 762-769.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 52

nyelv: angol