Személyi adatlap
Gyimes, Ernő
| Tyahur Szilvia | 2011-08-01 | Agrár- és Élelmiszertudományok Doktori Iskola (MATE) (50%) |
| Magyar Zoltán | 2022 | Kerpely Kálmán Doktori Iskola (DE) (50%) |
Bartók T, Tölgyesi L, Szécsi Á, Varga J, Bartók M, Mesterházy Á, Gyimes E, Véha A: (2013): Identification of unknown isomers of fumonisin B5 mycotoxin in a Fusarium verticillioides culture by reversed-phase high-performance liquid chromatography/electrospray ionization time-of-flight and ion trap mass spectrometry.
JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES 36: pp. 200-205.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Bartók T, Tölgyesi L, Szécsi Á, Mesterházy Á, Bartók M, Gyimes E, Véha A: Detection of unknown fumonisin P mycotoxins in a Fusarium verticillioides culture by electrospray ionization time-of-flight- and ion trap mass spectrometries following reversed-phase high-performance liquid chromatography separation.
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHIC SCIENCE
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
István Csengeri, Dusica S Colovoc, András Rónyai, Rade D Jovanovic, Judit Péter-Szűcsné, Zsuzsanna J Sándor, Ernő Gyimes: Feeding of common carp on floating feeds for enrichment of fish flesh with essential fatty acids
FOOD AND FEED RESEARCH 40:(2)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Nora Pap - Sándor Beszédes - Eva Pongrácz - Liisa Myllykoski - Miklósné Gábor - Ernő Gyimes - Cecília Hodúr - Riitta L. Keisk: (2012): Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY online 2012 szeptember
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Gyimes Ernő - Csanádi József - Szabó P Balázs - Krisch Judit - Gábor Miklósné - Kovács Erzsébet - Horváthné Almássy Katalin - Baráné Herczegh Ottilia - Fenyvessy József - Kárnyáczki Zsuzsanna - Szűcs Tibor - Tóth Zsuzsanna - Véha Antal: Funkcionális élelmiszerek fejlesztése: háttér és eredmények.
ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 66:(2)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Véha, A. - Szabó, P. B. - Gyimes, E.: Peritec technology to reduce fusarium toxin in the milling technology,
Analecta Technica Szegeiensia, ISSN 1788-6392
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Gyimes, E. - Véha, A. - Szabó P., B.: Effect of Short Term Storage for the Wheat Quality Parameters.
Szerk in. Chibbar, R – Dexter, J. (2011): Wheat Science Dymamics: challanges and Opportunities. Agrobios International.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Zsótér B, Gál J, Véha A, Gyimes E: Past and Future of a Regional Railway Network in Mezohegyes (Hungary) Area
TRANSPORT PROBLEMS / PROBLEMY TRANSPORTU : INTERNATIONAL SCIENTIFIC JOURNAL 6:(4) pp. 41-46. (2011)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
E. Gyimes – B. P. Szabó – A. Véha: Development engineering of long-lasting pastries made with different types of honey,
Analecta Technica Szegediensia, ISSN 1788-6392
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Gyimes, E: Wheat Kernel Size and Physical Features a Possible Consequence of Abiotic Stress
Cereal Research Communications, Volume 39, Suppl.2,
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol

