Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Baranyai, László

személyes adatok
név
Baranyai László

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2025-01-02

doktori iskolák
időszak
2016-01-07 –
elérhetőségek
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2002
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Szent István Egyetem
címek
tudományos cím
Habilitáció
cím megszerzésének éve
2018
cím tudományága
címet kiadó intézmény neve
Szent István Egyetem
munkahelyek
1999 –
kutatás
kutatási terület
Digitális képfeldolgozás alkalmazása élelmiszerek, zöldségek és gyümölcsök minősítésére. Lézer fénnyel indukált diffúz reflexió vizsgálata. Fény terjedésének szimulációja biológiai szövetekben. Mesterséges intelligencia alkalmazása előrejelzésre.
jelenlegi kutatásainak tudományága
agrárműszaki tudományok, élelmiszertudományok
közlemények
2023

Pham Thanh Tung, Nguyen Lien Le Phuong, Dam Mai Sao, Baranyai Laszlo: Application of Edible Coating in Extension of Fruit Shelf Life: Review

AgriEngineering 5: (1) pp. 520-536.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 45

nyelv: angol

2015

Mussadiq Zohaib, Laszlo Baranyai, Helyes Lajos, Gyuricza Csaba: Evaluation and comparison of open source program solutions for automatic seed counting on digital images

COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 117: pp. 194-199.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 48

nyelv: angol

2012

Norhashila Hashim, Rimfiel Bin Janius, Laszlo Baranyai, Russly Abdul Rahman, Azizah Osman, Manuela Zude: Kinetic Model for Colour Changes in Bananas During the Appearance of Chilling Injury Symptoms

FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 5: (8) pp. 2952-2963.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 28

nyelv: angol

2009

László Baranyai, Manuela Zude: Analysis of laser light propagation in kiwifruit using backscattering imaging and Monte Carlo simulation

COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 69: (1) pp. 33-39.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 68

nyelv: angol

2008

Giuseppe Romano, László Baranyai, Klaus Gottschalk, Manuela Zude: An Approach for Monitoring the Moisture Content Changes of Drying Banana Slices with Laser Light Backscattering Imaging

FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1: (4) pp. 410-414.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 57

nyelv: angol

2007

O. Reichart, K. Szakmár, Á. Jozwiak, J. Felföldi, L. Baranyai.: Redox potential measurement as a rapid method for microbiological testing and its validation for coliform determination

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 114: (2) pp. 143-148.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 33

nyelv: angol