Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Somogyi, László

személyes adatok
név
Somogyi László

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2021-01-06

doktori iskolák
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2008
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Budapesti Corvinus Egyetem
munkahelyek
1989 –
kutatás
kutatási terület
Növényi és állati eredetű zsiradékok fizikai-kémiai jellemzői
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok, agrárműszaki tudományok
közlemények
2018

Ildikó Szedljak, Viktória Tóth, Judit Tormási, Anikó Kovács, László Somogyi, László Sipos, Gabriella Kiskó: Effects of Different Heat Treatments on the Chemical and Microbiological Characteristics of Egg-free and Quail Egg Dried Pasta.

HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 46: (2) pp. 85-90.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2018

Bognar Erzsebet, Hellner Gabriella, Radnoti Andrea, Somogyi Laszlo, Kemeny Zsolt: FORMATION OF GLYCIDYL ESTERS DURING THE DEODORIZATION OF VEGETABLE OILS

HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 46: (2) pp. 67-71.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2018

Zay Katalin, Somogyi László, Soós Anita: Különböző tulajdonságú mákőrlemények hatása a fehér csokoládé reológiai tulajdonságaira

ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 64: (2) pp. 2052-2069.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2018

Vinod Dhaygude, Anita Soós, László Somogyi: Solidification of the Blends of Fully Hydrogenated Coconut Oil and Non-hydrogenated Coconut Oil

PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 62: (1)

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2018

Izsó Tekla, Somogyi László, Soós Anita, Zeke Ildikó: The Effect of Foreign Fats on the Physical Properties of Anhydrous Milk Fat

PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 62: (2) pp. 182-187.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2016

Somogyi László, Soós Anita, Visy Orsolya, Volent Orsolya: Pörkölés hatása növényolajok oxidációs stabilitására = The effect of roasting on the oxidation stability of vegetable oils

ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 62: (2) pp. 1070-1081.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2015

Imre A, Somogyi L, Soós A, Kőhegyi KS: Changes in the total water-soluble polyphenol content and antioxidant effect of coffee as a function of the roasting temperature

ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (3) pp. 742-755.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: Angol, Magyar

2015