Személyi adatlap
Somogyi, László
BRITISH FOOD JOURNAL 121: (3) pp. 835-848.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Ildikó Szedljak, Viktória Tóth, Judit Tormási, Anikó Kovács, László Somogyi, László Sipos, Gabriella Kiskó: Effects of Different Heat Treatments on the Chemical and Microbiological Characteristics of Egg-free and Quail Egg Dried Pasta.
HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 46: (2) pp. 85-90.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 46: (2) pp. 67-71.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Zay Katalin, Somogyi László, Soós Anita: Különböző tulajdonságú mákőrlemények hatása a fehér csokoládé reológiai tulajdonságaira
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 64: (2) pp. 2052-2069.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 62: (1)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 62: (2) pp. 182-187.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Somogyi László, Soós Anita, Visy Orsolya, Volent Orsolya: Pörkölés hatása növényolajok oxidációs stabilitására = The effect of roasting on the oxidation stability of vegetable oils
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 62: (2) pp. 1070-1081.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Imre A, Somogyi L, Soós A, Kőhegyi KS: Changes in the total water-soluble polyphenol content and antioxidant effect of coffee as a function of the roasting temperature
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (3) pp. 742-755.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: Angol, Magyar
PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 59: (4) pp. 272-276.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol

