Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Pék, Zoltán

személyes adatok
név
Pék Zoltán

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-07-05

doktori iskolák
időszak
2009-02-17 –
 
időszak
2025-09-01 –
testületi tagságok
szavazati jogú belső tag

Doktori Iskola Tanácsa
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Növénytudományi Doktori Iskola

fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2005
fokozatot kiadó intézmény neve
Szent István Egyetem
címek
tudományos cím
Habilitáció
cím megszerzésének éve
2008
címet kiadó intézmény neve
Szent István Egyetem
munkahelyek
kutatás
kutatási terület
Zöldségnövények fitonutrienseinek meghatározása, a környezeti paraméterek viszonylatában, hiperspektrális képalkotás, közeli infravörös és kvantitatív spektrofotometria felhasználásával.
jelenlegi kutatásainak tudományága
növénytermesztési és kertészeti tudományok
közlemények
2015

Deák K, Szigedi T, Pék Z, Baranowski P, Helyes L: Carotenoid determination in tomato juice using near infrared spectroscopy

INTERNATIONAL AGROPHYSICS 29: (3) pp. 275-282.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 24

nyelv: angol

2014

Pék Z, Szuvandzsiev P, Daood H, Neményi A, Helyes L: Effect of irrigation on yield parameters and antioxidant profiles of processing cherry tomato

CENTRAL EUROPEAN JOURNAL OF BIOLOGY 9: (4) pp. 383-395.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 55

nyelv: angol

2012

Helyes L, Lugasi A, Pék Z: Effect of irrigation on processing tomato yield and antioxidant components.

TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY 36: (6) pp. 702-709.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 69

nyelv: angol

2010

Pék Z, Helyes L, Lugasi A: Color changes and antioxidant content of vine and postharvest-ripened tomato fruits

HORTSCIENCE 45: (3) pp. 466-468.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 99

nyelv: angol

2006

Brandt S, Pék Z, Barna É, Lugasi A, Helyes L: Lycopene content and colour of ripening tomatoes as affected by environmental conditions

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 86: (4) pp. 568-572.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 329

nyelv: angol