Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Kiskó, Gabriella

személyes adatok
név
Kiskó Gabriella

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-07-09

doktori iskolák
időszak
2016-01-07 –
testületi tagságok
szavazati jogú belső tag

Doktori Iskola Tanácsa
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Agrár- és Élelmiszertudományok Doktori Iskola

fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
1998
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem
címek
tudományos cím
Habilitáció
cím megszerzésének éve
2011
cím tudományága
címet kiadó intézmény neve
Budapesti Corvinus Egyetem
munkahelyek
kutatás
kutatási terület
Új, nem termikus tartósítási technológiák mikrobiológiai megalapozása Gyors mikrobiológiai módszerek kidolgozása Élelmiszer eredetű patogének vizsgálata
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok
közlemények
2021
2016

Tima Helga, Taczmanné Brückner Andrea, Mohácsi-Farkas Csilla, Kiskó Gabriella: Fusarium mycotoxins in cereals harvested from Hungarian fields

FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART B - SURVEILLANCE 9: (2) pp. 127-131.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 44

nyelv: angol

2014

Mohácsi-Farkas Cs, Nyirő-Fekete B, Daood H, Dalmadi I, Kiskó G: Improving microbiological safety and maintaining sensory and nutritional quality of pre-cut tomato and carrot by gamma irradiation

RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 99: (0) pp. 79-85.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 21

nyelv: angol

2012

Simon-Sarkadi L, Pásztor-Huszár K, Dalmadi I, Kiskó G: Effect of high hydrostatic pressure processing on biogenic amine content of sausage during storage

FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 47: (2) pp. 380-384.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 26

nyelv: angol

2005

Kiskó Gabriella, Roller S: Carvacrol and p-cymene inactivate Escherichia coli O157

BMC MICROBIOLOGY 5: (36) pp. 1-9.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 149

nyelv: angol

2005

Kiskó Gabriella, Sharp R., Roller S.: Chitosan inactivates spoilage yeasts but enhances survival of Escherichia coli O157

JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 98: (4) pp. 872-880.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 39

nyelv: angol