Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Kappel, Noémi

személyes adatok
név
Kappel Noémi

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-09-04

doktori iskolák
időszak
2016-01-07 –
 
időszak
2025-09-01 –
testületi tagságok
szavazati jogú belső tag

Doktori Iskola Tanácsa
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Kertészettudományi Doktori Iskola

fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2007
fokozatot kiadó intézmény neve
Budapesti Corvinus Egyetem
címek
tudományos cím
Habilitáció
cím megszerzésének éve
2023
címet kiadó intézmény neve
Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem
munkahelyek
2021 –
2004 –

Budapesti Corvinus Egyetem

egyetemi oktató

kutatás
kutatási terület
Termesztőközegek fizikai tulajdonságainak vizsgálata, zöldségfajok tápanyagutánpótlása. Kabakosok termesztése: oltott palánták használata. Oltás hatása a stressztűrésre, beltartalmi értékekre.
jelenlegi kutatásainak tudományága
növénytermesztési és kertészeti tudományok
közlemények
2023

Mozafarian Maryam, Hawrylak-Nowak Barbara, Kappel Noémi: Effect of Different Rootstocks on the Salt Stress Tolerance and Fruit Quality of Grafted Eggplants (Solanum melongena L.)

PLANTS-BASEL 12: (20) p. 3631.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2022

Haghighi Maryam, Golabdar Shokoh, Abolghasemi Reza, Kappel Noémi: CO2 enrichment changed N metabolism of tomatoes under salinity stress

SCIENTIA HORTICULTURAE 305: 111412

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2022

Kappel Noémi, Mozafarian Maryam: Effects of Different Rootstocks and Storage Temperatures on Postharvest Quality of Eggplant (Solanum melongena L. cv. Madonna)

HORTICULTURAE 8: (10) 862

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 5

nyelv: angol

2021
2020

Boros Ildikó Fruzsina, Sipos László, Kappel Noémi, Csambalik László, Fodor Marietta: Quantification of nitrate content with FT-NIR technique in lettuce (Lactuca sativa L.) variety types: a statistical approach

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 57: (11) pp. 4084-4091.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 9

nyelv: angol

2019