Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Badakné Kerti, Katalin

személyes adatok
név
Badakné Kerti Katalin

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-05-26

doktori iskolák
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2001
fokozatot kiadó intézmény neve
Szent István Egyetem
munkahelyek
2016 –
kutatás
kutatási terület
Édesipari anyagismereti és termékismereti kutatások Zsiradékok termoanalitikai viselkedése és technológiai sajátosságaik Sütőipari termékek, alapanyagok vizsgálatai
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok
közlemények
2023

Mardani Mohsen, Badakné Katalin, Farmani Jamshid, Aluko Rotimi E.: Antioxidant peptides: Overview of production, properties, and applications in food systems

COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 22: (1) pp. 46-106.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 16

nyelv: angol

2022

Amani Hanieh, Badak-Kerti Katalin, Mousavi Khaneghah Amin: Current progress in the utilization of smartphone-based imaging for quality assessment of food products: a review

CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 62: (13) pp. 3631-3643.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 12

nyelv: angol

2021

Mardani M., Somogyi L., Szedljak I., Prauda I., Farmani J., Badakné Kerti K.: Efficiency of sea buckthorn extract in oxidative stability improvement of high oleic sunflower oil

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 50: (4) pp. 527-536.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2021

Amani Hanieh, Firtha Ferenc, Jakab Ivett, Baranyai László, Badak‐Kerti Katalin: Nondestructive evaluation of baking parameters on pogácsa texture

JOURNAL OF TEXTURE STUDIES 52: (4) pp. 510-519.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 3

nyelv: angol

2021

Kovács Anikó, Körmendi Lilla, Kerti Katalin Badakné: Palm oil substitution in hazelnut spread

PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 111-117.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2021

Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Badak-Kerti Katalin, Kovács Anikó, Temesi Ágoston: Perceived Consequences: General or Specific? The Case of Palm Oil-Free Products

SUSTAINABILITY 13: (6) 3550

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 7

nyelv: angol