Személyi adatlap
Lambertné Meretei, Anikó
| Atubukha Bridget | 2028-08-01 | Agrár- és Élelmiszertudományok Doktori Iskola (MATE) (50%) |
Homolya Szabolcs, Badakné Kerti Katalin, Vozáry Eszter, Kaszab Tímea, Lambertné Meretei Anikó: Preliminary experiments for the rheological study of oleogels
In: Baranyai, László; Zsomné Muha, Viktória (szerk.) BiosysFoodEng 2023 5th International Conference on Biosystems and Food Engineering Book of Proceedings, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (2023) p. E561.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 18: (1) pp. 1-13.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Ivett Jakab, Mednyánszky Zsuzsanna, Soós Anita, Meretei Anikó: Development of sunflower seed based milk analogue
In: Szalóki-Dorkó, Lilla; Batáné Vidács, Ildikó; Kumar, Pradeep; Pomázi, Andrea; Gere, Attila (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts, Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) p. 55.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Marcell Tóth, András Koris, Anikó Lambertné Meretei, Tímea Kaszab: Rheological study on commercially available gluten-free flours
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) A Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak tanulmányai [Proceedings of János Lippay – Imre Ormos – Károly Vas (LOV) Scientific Meeting], Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2022) pp. 716-729.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Marcell Tóth, Tímea Kaszab, Anikó Lambertné Meretei: Texture profile analysis and porosity measurement of commercially available gluten-free bread samples
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) A Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak tanulmányai [Proceedings of János Lippay – Imre Ormos – Károly Vas (LOV) Scientific Meeting], Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2022) pp. 704-715.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 248: (6) pp. 1447-1455.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 15
nyelv: angol
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 157-165.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Marcell Tóth, Timea Kaszab, Anikó Lambert-Meretei: Texture profile analysis and porosity measurement of commercially available gluten-free bread samples
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2021) p. 1.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
In: Bertemes-Filho, Pedro (szerk.) 17th International Conference on Electrical Bioimpedance, Springer-Verlag Singapore (2020) pp. 158-165.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Lambert-Meretei Anikó, Szendrei Éva, Nogula-Nagy médea, Dr. Fekete András: Methods to evaluate the effects of bread improver-additive on bread crumb texture properties
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 39: (2) pp. 180-191.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol

