Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Lambertné Meretei, Anikó

személyes adatok
név
Lambertné Meretei Anikó

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-07-06

doktori iskolák
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2012
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Budapesti Corvinus Egyetem
munkahelyek
2008 –
kutatás
kutatási terület
élelmiszerek termoanalitikai és reológiai vizsgálata
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok
doktori képzés
aktuálisan témavezetett hallgatók
abszolutóriumot szerzett hallgatók
fokozatot szerzett hallgatók
közlemények
2023

Homolya Szabolcs, Badakné Kerti Katalin, Vozáry Eszter, Kaszab Tímea, Lambertné Meretei Anikó: Preliminary experiments for the rheological study of oleogels

In: Baranyai, László; Zsomné Muha, Viktória (szerk.) BiosysFoodEng 2023 5th International Conference on Biosystems and Food Engineering Book of Proceedings, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (2023) p. E561.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2022

Tóth Marcell, Kaszab Timea, Lambert-Meretei Anikó: Case study of commercially available gluten-free bread products: Texture changes during storage and sensory analysis

PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 18: (1) pp. 1-13.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2022

Ivett Jakab, Mednyánszky Zsuzsanna, Soós Anita, Meretei Anikó: Development of sunflower seed based milk analogue

In: Szalóki-Dorkó, Lilla; Batáné Vidács, Ildikó; Kumar, Pradeep; Pomázi, Andrea; Gere, Attila (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts, Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) p. 55.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2022

Marcell Tóth, András Koris, Anikó Lambertné Meretei, Tímea Kaszab: Rheological study on commercially available gluten-free flours

In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) A Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak tanulmányai [Proceedings of János Lippay – Imre Ormos – Károly Vas (LOV) Scientific Meeting], Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2022) pp. 716-729.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2022

Marcell Tóth, Tímea Kaszab, Anikó Lambertné Meretei: Texture profile analysis and porosity measurement of commercially available gluten-free bread samples

In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) A Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak tanulmányai [Proceedings of János Lippay – Imre Ormos – Károly Vas (LOV) Scientific Meeting], Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2022) pp. 704-715.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2022

Tóth Marcell, Kaszab Tímea, Meretei Anikó: Texture profile analysis and sensory evaluation of commercially available gluten-free bread samples

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 248: (6) pp. 1447-1455.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 15

nyelv: angol

2021

Lambert-Meretei Anikó, Vozary Eszter, Kaszab Timea: Physical properties of raspberry and orange flavoured fruit syrups

PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 157-165.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2021

Marcell Tóth, Timea Kaszab, Anikó Lambert-Meretei: Texture profile analysis and porosity measurement of commercially available gluten-free bread samples

In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2021) p. 1.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2020

Bodor Zsanett, Zaukuu John-Lewis Zinia, Kaszab Tímea, Lambert-Meretei Anikó, Rashed Mahmoud Said, Kovacs Zoltan, Farkas Csilla Mohácsi, Vozáry Eszter: Monitoring Lactobacillus Bulgaricus Growth in Yoghurt by Electrical Impedance

In: Bertemes-Filho, Pedro (szerk.) 17th International Conference on Electrical Bioimpedance, Springer-Verlag Singapore (2020) pp. 158-165.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2011

Lambert-Meretei Anikó, Szendrei Éva, Nogula-Nagy médea, Dr. Fekete András: Methods to evaluate the effects of bread improver-additive on bread crumb texture properties

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 39: (2) pp. 180-191.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol