Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Fenyvessy, József

személyes adatok
név
Fenyvessy József
fokozatok
tudományos fokozat
CSc
fokozat megszerzésének éve
1992
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Magyar Tudományos Akadémia
munkahelyek
2011 –

Szegedi Tudományegyetem

professzor emeritus

kutatás
kutatási terület
Tejelő tehenek és a kiskérődzők tejtermelése és a tej minősége. A tejtermékek minősége és technológiája. Tejtermékek és az egészség.
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok
doktori képzés
közlemények
2016

József Csanádi, József Fenyvessy, Sára Bohata: SOMATIC CELL COUNT OF MILK FROM DIFFERENT GOAT BREEDS IN HUNGARY

In: Szerk.: Kukovics S Sustainable goat breeding and goat farming in Central and Eastern European countries. Róma: Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO), 2016. pp. 215-222.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2015

J Csanádi, J Fenyvessy, S Bohata: Somatic cell count of milk from different goat breeds

ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 8: pp. 45-54.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2014

Fenyvessy József, Csanádi József, Csapó János, Csapó-Kiss Zsuzsanna Szerk.: Csapó János: Tejipari technológia

Kolozsvár: Sapientia Kiadó, 424 p.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2013

József Csanádi, Cecilia Hodúr;, József Fenyvessy: The problem of the determination of water and cow milk adulterating goat milk

ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING 6: (2) pp. 125-129.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2012

Fenyvessy József: Állati eredetű élelmiszerek biztonságának egyes kérdései

AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 2012: (49) pp. 153-155.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2012

Gyimes Ernő, Csanádi József, Szabó P Balázs, Krisch Judit, Gábor Miklósné, Horváthné Almássy Katalin, Baráné Herczegh Ottilia, Fenyvessy József, Kárnyáczki Zsuzsanna, Szűcs Tibor, Tóth Zsuzsanna, Véha Antal: Funkcionális élelmiszerek fejlesztése: háttér és eredmények

ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 66: (2) pp. 6-14.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2012

Lendvai Edina, Krisch Judit, Kárnyáczky Zsuzsanna, Fenyvessy József, Tóth Zsuzsanna, Csanádi József: Új szinbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése=Evaluation of the development of sinbiotic yogurt

TEJIPAR: A TEJIPARI IGAZGATÓSÁG ÉS A MITE TEJIPARI SZAKOSZTÁLYÁNAK KÖZLEMÉNYEI 72: (1-2) pp. 37-45.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2010

Ildikó Bajúsz, József Csanádi, József Fenyvessy: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk

REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (1) pp. 5-9.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2010

József Csanádi, Zsuzsanna Kányáczki, Ildikó Bajúsz, József Fenyvessy: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia (2010/2-3) p. 36-43.

REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (2) pp. 36-43.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2010

Kárnyáczki Zs, Béri B, Fenyvessy J, Csanádi J: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei

AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS : (40) pp. 33-36.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar