Személyi adatlap
Fenyvessy, József
József Csanádi, József Fenyvessy, Sára Bohata: SOMATIC CELL COUNT OF MILK FROM DIFFERENT GOAT BREEDS IN HUNGARY
In: Szerk.: Kukovics S Sustainable goat breeding and goat farming in Central and Eastern European countries. Róma: Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO), 2016. pp. 215-222.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
J Csanádi, J Fenyvessy, S Bohata: Somatic cell count of milk from different goat breeds
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 8: pp. 45-54.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Fenyvessy József, Csanádi József, Csapó János, Csapó-Kiss Zsuzsanna Szerk.: Csapó János: Tejipari technológia
Kolozsvár: Sapientia Kiadó, 424 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
József Csanádi, Cecilia Hodúr;, József Fenyvessy: The problem of the determination of water and cow milk adulterating goat milk
ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING 6: (2) pp. 125-129.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Fenyvessy József: Állati eredetű élelmiszerek biztonságának egyes kérdései
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 2012: (49) pp. 153-155.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Gyimes Ernő, Csanádi József, Szabó P Balázs, Krisch Judit, Gábor Miklósné, Horváthné Almássy Katalin, Baráné Herczegh Ottilia, Fenyvessy József, Kárnyáczki Zsuzsanna, Szűcs Tibor, Tóth Zsuzsanna, Véha Antal: Funkcionális élelmiszerek fejlesztése: háttér és eredmények
ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 66: (2) pp. 6-14.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Lendvai Edina, Krisch Judit, Kárnyáczky Zsuzsanna, Fenyvessy József, Tóth Zsuzsanna, Csanádi József: Új szinbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése=Evaluation of the development of sinbiotic yogurt
TEJIPAR: A TEJIPARI IGAZGATÓSÁG ÉS A MITE TEJIPARI SZAKOSZTÁLYÁNAK KÖZLEMÉNYEI 72: (1-2) pp. 37-45.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Ildikó Bajúsz, József Csanádi, József Fenyvessy: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (1) pp. 5-9.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
József Csanádi, Zsuzsanna Kányáczki, Ildikó Bajúsz, József Fenyvessy: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia (2010/2-3) p. 36-43.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (2) pp. 36-43.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Kárnyáczki Zs, Béri B, Fenyvessy J, Csanádi J: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS : (40) pp. 33-36.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar

