Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Sembery, Péter

személyes adatok
név
Sembery Péter
elérhetőségek
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
1977
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Magyar Tudományos Akadémia
tudományos fokozat
CSc
fokozat megszerzésének éve
1977
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Magyar Tudományos Akadémia
munkahelyek
1963 –
kutatás
kutatási terület
Élelmiszerek nagyfrekvenciás és mikrohullámú vizsgálata és kezelése.
jelenlegi kutatásainak tudományága
agrárműszaki tudományok, élelmiszertudományok
akkreditációs szempontból jelentős további információk
Összes Publikáció: könyv: 6 könyvrészlet: 10 folyóiratcikk: 49 proceeding: 57 abstract: 23 egyetemi j.: 21 szabedalom: 2 ----------------------- összes publikáció: 168 kutatási jelentés: 49
doktori képzés
aktuálisan témavezetett hallgatók
abszolutóriumot szerzett hallgatók
közlemények
2017

Kecskésné Nagy Eleonóra, Osztényiné Krauczi Éva, Korzenszky Péter, Sembery Péter: A búzatételek magas gazdasági kockázatot jelentő DON-toxin tartalmának csökkentési lehetőségei és statisztikai vizsgálata

MEZŐGAZDASÁGI TECHNIKA 58: (4) pp. 2-5.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2017

Sembery Péter, Géczi Gábor, Korzenszky Péter: Study of microwave heat treatment in the technology of winemaking

In: Nyéki, Anikó; Kovács, Attila József; Milics, Gábor (szerk.) Towards sustainable agricultural and biosystems engineering, Universitas-Győr Nonprofit Kft. (2017) pp. 253-270.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2016

Kecskésné Nagy E, Helga Tima, Korzenszky P, Sembery P: Színválogatás után keletkezett malmi melléktermék DON-toxin-tartalmának vizsgálata takarmányként való felhasználás szempontjából

MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 138: (7) pp. 421-430.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: Angol, Magyar

2016

Kecskésné Nagy Eleonóra, Korzenszky Péter, Sembery Péter: The role of color sorting machine in reducing food safety risks

POTRAVINARSTVO 10: (1) pp. 354-358.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 3

nyelv: angol

2015

Eleonóra Nagy Kecskésné, Péter Sembery: Color sorting of bread-making wheat and change of toxin content

ANNALS OF FACULTY OF ENGINEERING HUNEDOARA - INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING 13: (1) pp. 171-174.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2015

Kecskésné Nagy Eleonóra, Korzenszky Péter, Sembery Péter: Reduction of toxin content of Triticum durum in the milling process

REVIEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 4: (1) pp. 11-16.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2015

Eleonóra Nagy Kecskésné, Péter Sembery: The effect of adequate technical conditions on level of Don toxin in milling process

ANNALS OF FACULTY OF ENGINEERING HUNEDOARA - INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING 13: (1) pp. 49-52.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2013

Korzenszky Péter, Sembery Péter, Géczi Gábor: Microwave Milk Pasteurization without Food Safety Risk

POTRAVINARSTVO 7: (1) pp. 45-48.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 5

nyelv: angol

2012

Tóth L, Beke J, Sembery P, Hajdú J: The roll of biomass in Hungarian energy supply

HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 21: (4) pp. 14-18.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol