Személyi adatlap
Kerekesné Mayer, Ágnes
Al Fauzi Rahmat, Ágnes Kerekesné Mayer, Gyöngyi Kovács, Yerlan Issakov, Aliya Aktymbayeva, Aitolkyn Moldagaliyeva, Gulbaram Kulakhmetova, Zaure Namazbayeva, Amina Uaisova6, Lóránt Dénes Dávid: Cheese Tourism: Current Core Research Trends and Future Directions
JOURNAL OF INFRASTRUCTURE POLICY AND DEVELOPMENT 9469
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Béres Bernadett Fanni, Szabó Bálint, Kerekesné Mayer Ágnes: EGZOTIKUMOK, GASZTRONÓMIA A VILÁG TÁVOLI PONTJAIRÓL
In: Bujdosó, Zoltán (szerk.) A tudomány világa : A MATE Károly Róbert Campusán megrendezett 2023. évi workshop előadásainak összefoglalói, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus (2023) pp. 19-19.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Pojbics Ágnes, Mácsár Máté, Kerekesné Mayer Ágnes: KALOCSA ÉS KALOTASZEG A HELYI GASZTRONÓMIAI SPECIALITÁSOKON KERESZTÜL BEMUTATVA
In: Bujdosó, Zoltán (szerk.) A tudomány világa : A MATE Károly Róbert Campusán megrendezett 2023. évi workshop előadásainak összefoglalói, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus (2023) pp. 53-53.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Nyambuu Givaamaa, Kerekesné Mayer Ágnes: MONGOL NOMADS
In: Bujdosó, Zoltán (szerk.) A tudomány világa : A MATE Károly Róbert Campusán megrendezett 2023. évi workshop előadásainak összefoglalói, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus (2023) pp. 50-50.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Huong Do Thu, Kovács Gyöngyi, Kerekesné Mayer Ágnes: NATURE-BASED TOURISM IN VIETNAM
In: Bujdosó, Zoltán (szerk.) A tudomány világa : A MATE Károly Róbert Campusán megrendezett 2023. évi workshop előadásainak összefoglalói, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus (2023) pp. 39-39.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Kovács Gyöngyi, Mayer Ágnes: Sajtturizmus a területfejlesztés szolgálatában
In: Bujdosó, Zoltán (szerk.) Ezerarcú tudomány, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus (2022) pp. 32-32.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 34: (1) pp. 91-99.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: Angol, Magyar
Rezessy-Szabó JM, Mayer Á, Hoschke Á: Bifidobaktériumok izolálása, jellemzése, tenyésztése és bevonások az élelmiszertechnológiába
ÉLELMEZÉSI IPAR 57: pp. 268-271.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
AGNES MAYER, HERBERT SEILER, SIEGFRIED SCHERER: Isolation of Bifidobacteria from Food and Human Faeces and Rapid Identification by Fourier Transform Infrared Spectroscopy. Annals of Microbiology
ANNALS OF MICROBIOLOGY 53: (3) pp. 299-313.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Mayer Á, Rezessy-Szabó JM, Bognár Cs, Hoschke Á: Research for creation functional foods with bifidobacteria
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 32: pp. 27-39.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol

