Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Kerekesné Mayer, Ágnes

személyes adatok
név
Kerekesné Mayer Ágnes
születési év
1975

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-12-07

doktori iskolák
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2004
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Corvinus Egyetem
munkahelyek
2001 –
kutatás
kutatási terület
élelmiszertudományok, gazdálkodási és szervezési tudományok
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok, gazdálkodás- és szervezéstudományok
doktori képzés
abszolutóriumot szerzett hallgatók
fokozatot szerzett hallgatók
közlemények
2024

Al Fauzi Rahmat, Ágnes Kerekesné Mayer, Gyöngyi Kovács, Yerlan Issakov, Aliya Aktymbayeva, Aitolkyn Moldagaliyeva, Gulbaram Kulakhmetova, Zaure Namazbayeva, Amina Uaisova6, Lóránt Dénes Dávid: Cheese Tourism: Current Core Research Trends and Future Directions

JOURNAL OF INFRASTRUCTURE POLICY AND DEVELOPMENT 9469

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2023

Béres Bernadett Fanni, Szabó Bálint, Kerekesné Mayer Ágnes: EGZOTIKUMOK, GASZTRONÓMIA A VILÁG TÁVOLI PONTJAIRÓL

In: Bujdosó, Zoltán (szerk.) A tudomány világa : A MATE Károly Róbert Campusán megrendezett 2023. évi workshop előadásainak összefoglalói, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus (2023) pp. 19-19.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2023

Pojbics Ágnes, Mácsár Máté, Kerekesné Mayer Ágnes: KALOCSA ÉS KALOTASZEG A HELYI GASZTRONÓMIAI SPECIALITÁSOKON KERESZTÜL BEMUTATVA

In: Bujdosó, Zoltán (szerk.) A tudomány világa : A MATE Károly Róbert Campusán megrendezett 2023. évi workshop előadásainak összefoglalói, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus (2023) pp. 53-53.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2023

Nyambuu Givaamaa, Kerekesné Mayer Ágnes: MONGOL NOMADS

In: Bujdosó, Zoltán (szerk.) A tudomány világa : A MATE Károly Róbert Campusán megrendezett 2023. évi workshop előadásainak összefoglalói, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus (2023) pp. 50-50.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2023

Huong Do Thu, Kovács Gyöngyi, Kerekesné Mayer Ágnes: NATURE-BASED TOURISM IN VIETNAM

In: Bujdosó, Zoltán (szerk.) A tudomány világa : A MATE Károly Róbert Campusán megrendezett 2023. évi workshop előadásainak összefoglalói, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus (2023) pp. 39-39.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2022

Kovács Gyöngyi, Mayer Ágnes: Sajtturizmus a területfejlesztés szolgálatában

In: Bujdosó, Zoltán (szerk.) Ezerarcú tudomány, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus (2022) pp. 32-32.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2005

Szeker K, Beczner J, Halasz A, Mayer A, Rezessy-Szabo JM, Galfi P: In vitro adhesion of lactic acid bacteria and bifidobacteria to Caco-2P and IEC-18 cells

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 34: (1) pp. 91-99.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 6

nyelv: Angol, Magyar

2003

Rezessy-Szabó JM, Mayer Á, Hoschke Á: Bifidobaktériumok izolálása, jellemzése, tenyésztése és bevonások az élelmiszertechnológiába

ÉLELMEZÉSI IPAR 57: pp. 268-271.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2003

AGNES MAYER, HERBERT SEILER, SIEGFRIED SCHERER: Isolation of Bifidobacteria from Food and Human Faeces and Rapid Identification by Fourier Transform Infrared Spectroscopy. Annals of Microbiology

ANNALS OF MICROBIOLOGY 53: (3) pp. 299-313.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2003

Mayer Á, Rezessy-Szabó JM, Bognár Cs, Hoschke Á: Research for creation functional foods with bifidobacteria

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 32: pp. 27-39.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 3

nyelv: angol