Személyi adatlap
Szabó, P. Balázs
| Dobozi Réka | 2028-08-01 | Környezettudományi Doktori Iskola (SzTE) (50%) |
| Lőrincz Ádám | 2026-08-01 | Környezettudományi Doktori Iskola (SzTE) (50%) |
| Szőke-Trenyik Eszter | 2026-08-01 | Élelmiszertudományok Doktori Iskola (DE) (50%) |
| Varga Krisztina | 2026-08-01 | Környezettudományi Doktori Iskola (SzTE) (50%) |
Szőke-Trenyik Eszter, Szabó P. Balázs: Kék és bíborbúza genotípusok lisztjeinek és a belőlük készült termékek hazai ismertségének feltérképezése
In: Lugasi, Andrea (szerk.) Tanulmánykötet 2023 a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlésén (Szeged, 2022. október 20-22.) elhangzott előadások alapján, Magyar Táplálkozástudományi Társaság (2023) pp. 107-114.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: Angol, Magyar
Szőke-Trenyik Eszter, Tamás Hunor, Bakos Tiborné, Szabó P. Balázs: Különböző rostdúsító anyagok alkalmazása kenyérben
In: Dobozi, Réka; Mihalkó, József; Pappné, Dr. Sziládi Katalin (szerk.) Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia előadások és poszterek összefoglalói, Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar (2023) p. 102.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA 22: (5-6) p. 14.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 72: (1) pp. 91-100.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Balázs P. Szabó, Antal Véha, Eszter Szőke-Trenyik: Relationship between kernel hardness of wheat and kernel content parameters of flour milled from it
In: Raspor, Peter; Vovk, Irena; Ovca, Andrej; Smole Mozina, Sonja; Butinar, Bojan; Jevsnik, Mojca (szerk.) CEFood Congress Book: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment, European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network (2022) p. 272.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Szabó P. Balázs: Aszalás - Kisüzemi és házi élelmiszer-előállítás II.
Szaktudás Kiadó
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK 16: (1-2) pp. 43-55.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Szőke-Trenyik Eszter, Szabó P. Balázs: Korszerű táplálkozási trendek a sütőiparban
In: Biró, Lajos; Gelencsér, Éva; Lugasi, Andrea; Rurik, Imre (szerk.) MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG TUDOMÁNYOS GYŰLÉSE PROGRAM és ELŐADÁS-ÖSSZEFOGLALÓK, Magyar Táplálkozástudományi Társaság (2021) pp. 25-25.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA 20: (9) pp. 6-10.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S1) pp. 75-86.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol

