Személyi adatlap
Sólyom-Leskó, Annamária
| Gergely Mátyás | 2026-08-01 | Kertészettudományi Doktori Iskola (MATE) (50%) |
| Keresztes Ákos | 2028-08-01 | Kertészettudományi Doktori Iskola (MATE) (50%) |
| Pánovics Attila | 2029-08-31 | Kertészettudományi Doktori Iskola (MATE) (50%) |
Tamás Emőke, Sólyom-Leskó Annamária, Nyitrainé Sárdy Diána: A korszerű vörösborkészítés technológiája analitikai mérések alapján, polifenol-vegyületek vizsgálatával, különböző élesztőkultúrák esetében
BORÁSZATI FÜZETEK 32: (6) pp. 32-36.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
APPLIED SCIENCES-BASEL 12: (17) p. 8848.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Dorottya Kocsis, Balázs Dr. Nagy, Dóra Taranyi, Szabina Steckl, Annamária Dr. Sólyom-Leskó, Áron Szövényi, Diána Nyitrainé Dr. Sárdy: Analysis of the dissolved oxygen and carbon dioxide content of carbonated wines in an operational bottling line with different settings
HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 32: (2) p. 18.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Dorottya Kocsis, Balázs Dr. Nagy, Dóra Taranyi, Szabina Steckl, Annamária Dr. Sólyom-Leskó, Áron Szövényi, Diána Nyitrainé Dr. Sárdy: Chemical and organoleptic comparison of wines from grape varieties of Badacsony
HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 32: (2) p. 24.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Sólyom-Leskó Annamária, Steckl Szabina, Janák Dávid, Nyitrainé Sárdy Diána: Fenolos érettség vizsgálata az érés folyamán
BORÁSZATI FÜZETEK 32: (5) pp. 39-42.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Sólyom-Leskó Annamária: Gyümölcsből készült alkoholmentes és alkoholtartalmú italok előállításának jogszabályi háttere
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
SOUTH AFRICAN JOURNAL FOR ENOLOGY AND VITICULTURE 36: (3) pp. 304-315.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 28
nyelv: angol
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 178: pp. 1-6.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 37
nyelv: angol
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 40: (Suppl 1) pp. 79-90.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 40: pp. 91-100.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol

