Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Antal, Tamás

személyes adatok
név
Antal Tamás

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-05-16

doktori iskolák
intézmény neve
időszak
2022-05-16 –
elérhetőségek
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2010
fokozatot kiadó intézmény neve
Debreceni Egyetem
címek
tudományos cím
Habilitáció
cím megszerzésének éve
2018
címet kiadó intézmény neve
Debreceni Egyetem
munkahelyek
2022 –

Debreceni Egyetem

egyetemi oktató

kutatás
kutatási terület
Növényi anyagok szárítása, szárítási eljárások kombinálása, hő-és anyagátadás modellezése, szemes termény szárítók energetikája. Logisztikai folyamatok vizsgálata.
jelenlegi kutatásainak tudományága
agrárműszaki tudományok, élelmiszertudományok
doktori képzés
abszolutóriumot szerzett hallgatók
fokozatot szerzett hallgatók
közlemények
2024
2023

Antal Tamás: A szárított fodormenta tárolási tapasztalatai

JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK 18: (Különszám) pp. 17-28.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2023

Antal T.: Effect of combined drying on the physical properties and bioactive components of ‘Jonathan’ apple (Malus domestica L.)

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 52: (4) pp. 538-549.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2023
2022

Antal Tamás, Tóth Csilla: A SZÁRÍTÁSI MÓDSZEREK HATÁSA A SÁRGARÉPA MIKROSZERKEZETÉRE ÉS AZ ALAKVÁLTOZÁSÁRA

In: Bujdosó, Zoltán (szerk.) XVIII. Nemzetközi Tudományos Napok [18th International Scientific Days] : A „zöld megállapodás” – Kihívások és lehetőségek [The 'Green Deal' – Challenges and Opportunities] : Előadások és poszterek összefoglalói [Summaries of Presentations and Posters], Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus (2022) pp. 20-20.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: Angol, Magyar

2021

Antal Tamás: A homoktövisbogyók kombinált vízelvonása és a szárítási kinetika vékonyrétegű modellezése

In: Tóth, Csilla (szerk.) ŐSHONOS- ÉS TÁJFAJTÁK – ÖKOTERMÉKEK – EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS – VIDÉKFEJLESZTÉS Minőségi élelmiszerek – Egészséges környezet – Fenntartható vidéki gazdálkodás, Nyíregyházi Egyetem, Műszaki és Agrártudományi Intézet (2021) pp. 181-192.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: Angol, Magyar

2021

Antal Tamás: Effect of different drying techniques on the drying time and energy of blueberry

ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 15: (1) pp. 23-30.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 3

nyelv: angol

2019

Kerekes B., Antal T., Kovács Z.: Effect of Various Drying Methods on the Volatile Oil Composition of Basil Leaves

HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 35: pp. 39-44.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 3

nyelv: angol

2019

Kerekes Benedek, Antal Tamás: Felújított Bábolna típusú szemestermény-szárító hőtechnikai vizsgálatának eredményei

JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK 14: (2) pp. 47-57.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2018

Antal Tamás, Nánási József, Docsa Krisztián: Veszteségvizsgálat az Unilever Magyarország Kft. nyírbátori gyárában

LOGISZTIKAI TRENDEK ÉS LEGJOBB GYAKORLATOK 4: (1) pp. 43-48.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar