Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Jónás, Gábor

személyes adatok
név
Jónás Gábor

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-08-28

doktori iskolák
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2021
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
munkahelyek
2006 –
kutatás
kutatási terület
Húsipari technológia és termékfejlesztés Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés (HHP) és ultrahang hatásának vizsgálata állati eredetű élelmiszerekre
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok
doktori képzés
aktuálisan témavezetett hallgatók
abszolutóriumot szerzett hallgatók
fokozatot szerzett hallgatók
doktori tanulmányok
doktori iskola
státusz

abszolutóriumot szerzett

Abszolutóriumot szerzett: 2021-08-01

közlemények
2022

G. Jónás, E. Balázs, K. Majzinger, A. Visy, K. Hidas, A. Barkó, L. Friedrich: Effect of high hydrostatic pressure and heat treatment sequence on color, texture and water holding capacity of meat batter

In: Lilla, Szalóki-Dorkó; Ildikó, Batáné Vidács; Pradeep, Kumar; Andrea, Pomázi; Attila, Gere (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts, Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) p. 61.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2022

Anna Visy, Gábor Jónás, Zsuzsanna Horváth-Mezőfi, Karina Ilona Hidas, Annamária Barkó, Koppány László Majzinger, László Friedrich: Examination of the effect of relative humidity on different properties of pork loin during curing and ageing

In: Lilla, Szalóki-Dorkó; Ildikó, Batáné Vidács; Pradeep, Kumar; Andrea, Pomázi; Attila, Gere (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts, Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) p. 81.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2021
2020

Visy Anna, Hidas Karina Ilona, Surányi József, Jónás Gábor, Friedrich László: Monitoring of salt content during the dry salting of ham

PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S2) pp. 45-54.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2018

Visy Anna, Csonka Judit, Hidas Karina Ilona, Mezőfi Zsuzsanna, Kovács P., Jónás Gábor, Friedrich László: Effect of active ultrasound, brine concentration, brine temperature and meat sample-brine solution ratio on pork meat

In: István, Dalmadi; László, Baranyai; Quang, Duc Nguyen (szerk.) Third International Conference on Food Science and Technology, Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar (2018) p. 173.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2017

G Jonas, B Csehi, P Palotas, A Toth, Gy Kenesei, K Pasztor-Huszar, L Friedrich: Combined effects of high hydrostatic pressure and sodium nitrite on color, water holding capacity and texture of frankfurter

JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: (4) 042006

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2015

Jónás Gábor, Csehi Barbara, Palotás Péter, Tóth Adrienn, Fekete Tünde, Pásztorné Huszár Klára, Friedrich László: Combined effects of high hydrostatic pressure and sodium nitrite on color, water holding capacity and texture on frankfurter

In: The, Malta Consolider Group (szerk.) International Conference on High Pressure Science and Technology, (2015) pp. 275-275.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2009

Siró István, Vén Csilla, Balla Csaba, Jónás Gábor, Zeke Ildikó, Friedrich László: Application of an ultrasonic assisted curing technique for improving the diffusion of sodium chloride in porcine meat

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 91: (2) pp. 353-362.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 135

nyelv: angol