Személyi adatlap
Jónás, Gábor
abszolutóriumot szerzett
Abszolutóriumot szerzett: 2021-08-01
G. Jónás, E. Balázs, K. Majzinger, A. Visy, K. Hidas, A. Barkó, L. Friedrich: Effect of high hydrostatic pressure and heat treatment sequence on color, texture and water holding capacity of meat batter
In: Lilla, Szalóki-Dorkó; Ildikó, Batáné Vidács; Pradeep, Kumar; Andrea, Pomázi; Attila, Gere (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts, Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) p. 61.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Anna Visy, Gábor Jónás, Zsuzsanna Horváth-Mezőfi, Karina Ilona Hidas, Annamária Barkó, Koppány László Majzinger, László Friedrich: Examination of the effect of relative humidity on different properties of pork loin during curing and ageing
In: Lilla, Szalóki-Dorkó; Ildikó, Batáné Vidács; Pradeep, Kumar; Andrea, Pomázi; Attila, Gere (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts, Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) p. 81.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 145-155.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
ULTRASONICS SONOCHEMISTRY 75: 105589
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 13
nyelv: angol
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S2) pp. 45-54.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
JOURNAL OF FOOD QUALITY 2020: 4861471
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
Visy Anna, Csonka Judit, Hidas Karina Ilona, Mezőfi Zsuzsanna, Kovács P., Jónás Gábor, Friedrich László: Effect of active ultrasound, brine concentration, brine temperature and meat sample-brine solution ratio on pork meat
In: István, Dalmadi; László, Baranyai; Quang, Duc Nguyen (szerk.) Third International Conference on Food Science and Technology, Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar (2018) p. 173.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: (4) 042006
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Jónás Gábor, Csehi Barbara, Palotás Péter, Tóth Adrienn, Fekete Tünde, Pásztorné Huszár Klára, Friedrich László: Combined effects of high hydrostatic pressure and sodium nitrite on color, water holding capacity and texture on frankfurter
In: The, Malta Consolider Group (szerk.) International Conference on High Pressure Science and Technology, (2015) pp. 275-275.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Siró István, Vén Csilla, Balla Csaba, Jónás Gábor, Zeke Ildikó, Friedrich László: Application of an ultrasonic assisted curing technique for improving the diffusion of sodium chloride in porcine meat
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 91: (2) pp. 353-362.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 135
nyelv: angol

