Személyi adatlap
Márton, Alexandra
fokozatot szerzett
Fokozatot szerzett: 2024, PhD
Márton Alexandra, Bíró Vivien, Flipphi Michel, Fekete Erzsébet, Karaffa Levente: INSIGHTS INTO THE EVOLUTION AND MUTATIONS OF SECOND ALTERNATIVE OXIDASE GENES IN ASPERGILLACEAE
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Bíró Vivien, Márton Alexandra, Fekete Erzsébet, Karaffa Levente: MANGANESE EFFECT ON CITRIC ACID PRODUCTION BY ASPERGILLUS NIGER: UNLOCKING AN EFFICIENCY BOOSTING HIDDEN KEY
In: Kinga, BENCZÚR; Elen, GÓCZA; Magda, PÁL; Tünde, PUSZTAHELYI (szerk.) „FIBOK 2024” 6th National Conference of Young Biotechnologists Program and abstracts, MTA Agrártudományok Osztálya, Mezőgazdasági Biotechnológiai Tudományos Bizottsága (2024) PEM-1#
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
JOURNAL OF FUNGI 9: (12) 1195
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
FRONTIERS IN BIOENGINEERING AND BIOTECHNOLOGY 11: 1292337
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
JOURNAL OF FUNGI 9: (5) 570
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
ALEXANDRA MÁRTON, MICHEL FLIPPHI, VIVIEN BÍRÓ, NORBERT ÁG, VIKTÓRIA ÁG -RÁCZ, ERZSÉBET FEKETE, LEVENTE KARAFFA: MUTATIONS IN THE SECOND ALTERNATIVE OXIDASE GENE: A NEW APPROACH TO GROUP ASPERGILLUS NIGER STRAINS
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
MÁRTON ALEXANDRA, BÍRÓ VIVIEN, KRAMCSÁK KATICA, KUN ANDREA, FEKETE ERZSÉBET, FLIPPHI MICHEL, KARAFFA LEVENTE: A MÁSODIK ALTERNATÍV OXIDÁZ ENZIMET KÓDOLÓ aoxB GÉN MUTÁCIÓI ASPERGILLUS NIGER GOMBÁBAN
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
MÁRTON ALEXANDRA, BÍRÓ VIVIEN, KRAMCSÁK KATICA, KUN ANDREA, FEKETE ERZSÉBET, KARAFFA LEVENTE: A SAVÁLLÓ ACÉL MINŐSÉGÉNEK ÉS A TERMÉK HOZAMÁNAK KAPCSOLATA ASPERGILLUS NIGER CITROMSAV FERMENTÁCIÓ SORÁN
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
FRONTIERS IN BIOENGINEERING AND BIOTECHNOLOGY 10: 935902
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Alexandra Márton, Vivien Bíró, István Bakondi-Kovács, Erzsébet Fekete, Levente Karaffa: The final 30 percent: optimizing the Aspergillus niger citric acid fermentation up to the theoretical maximum
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol

