Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Mohácsiné Farkas, Csilla

személyes adatok
név
Mohácsiné Farkas Csilla

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-07-08

doktori iskolák
testületi tagságok
szavazati jogú belső tag

Doktori Iskola Tanácsa
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Agrár- és Élelmiszertudományok Doktori Iskola

szavazati jogú külső tag

Doktori Iskola Tanácsa
Széchenyi István Egyetem
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola

elérhetőségek
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
1998
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem
címek
tudományos cím
Habilitáció
cím megszerzésének éve
cím tudományága
címet kiadó intézmény neve
Budapesti Corvinus Egyetem
munkahelyek
kutatás
kutatási terület
élelmiszer mikrobiológia; baktériumok hőpusztulása; élelmiszerbiztonság; gyors mikrobiológiai vizsgálati módszerek; új, nem termikus tartósítási technológiák mikrobiológiai megalapozása
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok, kémiai tudományok
doktori képzés
aktuálisan témavezetett hallgatók
közlemények
2023

Surányi Botond Bendegúz, Taczmann-Brückner Andrea, Mohácsi-Farkas Csilla, Engelhardt Tekla: Rapid identification of bacteria from agricultural environment using MALDI-TOF MS

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 52: (1) pp. 113-120.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2022

Haykir O., Mohácsi-Farkas Cs, Engelhardt T.: Enhanced heat resistance of Listeria innocua as a surrogate of Listeria monocytogenes after sublethal heat treatment

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 51: (2) pp. 241-248.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2021

Berkics A., Varga V., Mohácsi-Farkas Cs., Jóźwiak Á. B.: Cause Analysis and Risk Evaluation of the Occurrence of Campylobacter spp. in the Broiler Production Chain

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 50: (2) pp. 228-237.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2018

Tegze A, Sági G, Kovács K, Homlok R, Tóth T, Mohácsi-Farkas C, Wojnárovits L, Takács E: Degradation of fluoroquinolone antibiotics during ionizing radiation treatment and assessment of antibacterial activity, toxicity and biodegradability of the products

RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 147: pp. 101-105.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 36

nyelv: angol

2016

Mohácsi-Farkas Csilla: Food irradiation: Special solutions for the immuno-compromised

RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 129: pp. 58-60.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 2

nyelv: angol

2011

Dr. Farkas József, Mohácsiné Farkas Csilla: History and future of food irradiation

TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 22: (2-3) pp. 121-126.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 214

nyelv: angol