Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Balla, Csaba

személyes adatok
név
Balla Csaba
elérhetőségek
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
1997
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem
munkahelyek
1974 –
kutatás
kutatási terület
Gyümölcsök és zöldségek post-harvest kezelése Élelmiszerek hűtőkezelése és fagyasztása Hűtőlánc monitoring rendszer fejlesztése Élelmiszerek kíméletes tartósítása -HHP, Sous-vide kezelés
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok, agrárműszaki tudományok
közlemények
2014

Hitka G, Dalmadi I, Balla Cs: Kajszi érettségi állapotának meghatározása roncsolásmentes módszerek alkalmazásával

ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXVIII: (1) pp. 12-20.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2013

Somorai L, Friedrich L, Pásztor Huszár K, Jónás G, Balla Cs: Application of high hydrostatic pressure to extenfd the shelf-life of fresh meat

In: Dalmadi I, Engelhardt T, Bogó-Tóth Zs, Baranyai L, Bús-Pap J, Mohácsi-Farkas Cs (szerk.) Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 348-351.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2013

Vajda Ágnes, Zeke Ildikó, Balla Csaba, Juhász Réka, Barta József: Effect of acid whey on the thermophysical properties of ice cream

ACTA ALIMENTARIA 42: (Suppl) pp. 113-121.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2013
2013

Farkas V, Dalmadi I, Balla Cs: Műveleti paraméterek hatása nagy hidrosztatikus nyomással kezelt bogyógyümölcs-pürék illékony komponenseire

ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXVII: (4) pp. 9-14.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2012

Németh Cs, Dalmadi I, Mráz B, Friedrich L, Zeke I, Juhász R, Suhajda Á, Balla Cs: Effect of high pressure treatment on liquid whole egg

HIGH PRESSURE RESEARCH 32: (2) pp. 330-336.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2012

Radványi Dalma, Juhász Réka, Németh Csaba, Suhajda Ágnes, Balla Csaba, Dr. Barta József: Evaluation of the stability of whipped egg white

CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 30: (5) pp. 412-420.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2012

Németh Cs, Dalmadi I, Friedrich L, Pásztor-Huszár K, Suhajda Á, Ivanics J, Balla Cs: Pasteurization of liquid egg by high hydrostatic pressure (HHP) treatment

AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH 6: (3) pp. 660-664.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2012

Németh Csaba, Balla Csaba, Juhász Réka, Suhajda Ágnes, Mráz Balázs, Németh Zoltán: Teljes tojáslé pasztőrözése nagy hidrosztatikus nyomással

MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 134: (4) pp. 252-256.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar