Személyi adatlap
Balla, Csaba
Hitka G, Dalmadi I, Balla Cs: Kajszi érettségi állapotának meghatározása roncsolásmentes módszerek alkalmazásával
ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXVIII: (1) pp. 12-20.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Somorai L, Friedrich L, Pásztor Huszár K, Jónás G, Balla Cs: Application of high hydrostatic pressure to extenfd the shelf-life of fresh meat
In: Dalmadi I, Engelhardt T, Bogó-Tóth Zs, Baranyai L, Bús-Pap J, Mohácsi-Farkas Cs (szerk.) Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 348-351.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Vajda Ágnes, Zeke Ildikó, Balla Csaba, Juhász Réka, Barta József: Effect of acid whey on the thermophysical properties of ice cream
ACTA ALIMENTARIA 42: (Suppl) pp. 113-121.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 9: (1) pp. 27-53.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Farkas V, Dalmadi I, Balla Cs: Műveleti paraméterek hatása nagy hidrosztatikus nyomással kezelt bogyógyümölcs-pürék illékony komponenseire
ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXVII: (4) pp. 9-14.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 54: (2) pp. 53-66.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
HIGH PRESSURE RESEARCH 32: (2) pp. 330-336.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 30: (5) pp. 412-420.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH 6: (3) pp. 660-664.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Németh Csaba, Balla Csaba, Juhász Réka, Suhajda Ágnes, Mráz Balázs, Németh Zoltán: Teljes tojáslé pasztőrözése nagy hidrosztatikus nyomással
MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 134: (4) pp. 252-256.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar

