Országos Doktori Tanács

Profile page

Stefanovitsné Bányai, Éva

personal data
name
Stefanovitsné Bányai Éva

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-09-06

body memberships
member

Council of the Doctoral School
Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Gödöllő
Doctoral School of Agricultural and Food Sciences

fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
1997
fokozatot kiadó intézmény neve
Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem
címek
tudományos cím
DSc
cím megszerzésének éve
2008
címet kiadó intézmény neve
Magyar Tudományos Akadémia
tudományos cím
DSc
cím megszerzésének éve
2008
címet kiadó intézmény neve
Magyar Tudományos Akadémia
tudományos cím
DSc
cím megszerzésének éve
2008
címet kiadó intézmény neve
Magyar Tudományos Akadémia
munkahelyek
2021 –
kutatás
kutatási terület
Characterization of the inner content of dietary horticultural plants and their contribution to the antioxidant status in humans
jelenlegi kutatásainak tudományága
food sciences, plant breeding and botany
közlemények
2024

Furulyás Diána, Szalóki-Dorkó Lilla, Máté Mónika, Stefanovits-Bányai Éva: Enrichment of apple juice with antioxidant-rich elderberry (Sambucus nigra L) pomace extract

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 53: (2) pp. 327-335.

dokumentum típusa: Journal paper

nyelv: English

2023

Bartha Krisztina Szügyi, Bujdosó Géza, Stefanovits-Bányai Éva: Biochemical Methods for the Characterisation of Walnut Genotypes with Different Levels of Frost Tolerance

ERWERBS-OBSTBAU 65: (2) pp. 293-298.

dokumentum típusa: Journal paper

független idéző közlemények száma: 2

nyelv: English

2023

Végh R, Csóka M, Stefanovits-Bányai É, Juhász R, Sipos L: Biscuits enriched with monofloral bee pollens

FOODS 12: (1) 18

dokumentum típusa: Journal paper

független idéző közlemények száma: 5

nyelv: English

2023

Kőszegi K., Végvári Gy., Stefanovits-Bányai É., Békássy-Molnár E., Maráz A.: Influence of the harvesting seasons on the polyphenol composition and antimicrobial activity of stinging nettle (Urtica dioica L.) extracts

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 52: (4) pp. 589-600.

dokumentum típusa: Journal paper

független idéző közlemények száma: 2

nyelv: English

2020

Mikola Erika, Geösel András, Stefanovits‐Bányai Éva, Fodor Marietta: Quantitative determination of macro components and classification of some cultivated mushrooms using near‐infrared spectroscopy

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 44: (7) e14540

dokumentum típusa: Journal paper

független idéző közlemények száma: 13

nyelv: English