Személyi adatlap
Simonné Sarkadi, Livia
Doktori Iskola Tanácsa
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Agrár- és Élelmiszertudományok Doktori Iskola
Egyetemi Habilitációs Bizottság és Doktori Tanács
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Tudományági Habilitációs Bizottság
Eötvös Loránd Tudományegyetem
Hevesy György Kémia Doktori Iskola
Agrártudományi Doktori Tanács
Debreceni Egyetem
Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola
Debreceni Egyetem
Kerpely Kálmán Doktori Iskola
Debreceni Egyetem
Élelmiszertudományok Doktori Iskola
Debreceni Egyetem
Agrártudományi Habilitációs Bizottság
Debreceni Egyetem
Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola
Debreceni Egyetem
Kerpely Kálmán Doktori Iskola
Debreceni Egyetem
Élelmiszertudományok Doktori Iskola
Debreceni Egyetem
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi tanár
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
egyetemi tanár
JOURNAL OF PLANT GROWTH REGULATION 42: (10) pp. 6155-6170.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
JOURNAL OF PLANT BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY 32: (1) pp. 204-210.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
LIFE-BASEL 12: (7) 1093
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 51: (4) pp. 625-635.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 50: (1) pp. 144-152.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Gábor Zsolt Nagy, Livia Simon Sarkadi, Erzsébet Szabó: Consumer survey on the consumption of pulses in Hungary
JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH (SLOVAKIA) 60: (3) pp. 244-254.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
BRAZILIAN JOURNAL OF BOTANY 44: (1) pp. 11-15.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 43: (6) 90
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE 24: 100318
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 14
nyelv: angol
Sarkadi L.S.: Chapter 4: Biogenic Amines in Fermented Fish
In: Tofalo, R.; Saad, B. (szerk.) Biogenic Amines in Food, Royal Society of Chemistry (RSC) (2020) pp. 62-75.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol

