Személyi adatlap
Lásztity, Radomir
Lásztity R: Molekuláris gasztronómia-Az élelmiszertudomány új ága vagy egy tudományba öltöztetett szakácskönyv?
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 66: pp. 29-31.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Lásztity Radomir: A zab - egy kedvelt takarmány, ritkábban alapélelmiszer és egyre gyakrabban funkcionális élelmiszerek komponense
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 65: (4) pp. 7-11.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Salgó András, Lásztity Radomir: Az élelmiszer-biztonság és az egészséges táplálkozás továbbra is kulcsszavak az élelmiszer-tudomány művelői körében : újabb európai kezdeményezések
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 64: (1) pp. 3-5.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Lásztity Radomir: Természetes antioxidánsok a funkcionális élelmiszerekben 3. Az antioxidatív kapacitás és meghatározása
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 64: (3) pp. 1-4.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Lásztity Radomir: Természetes antioxidánsok a funkcionális élelmiszerekben és nutraceutikumokban 2. Gabonák, élvezeti szerek
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 64: (2) pp. 1-3.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
NAHRUNG (WEINHEIM) 45: (6) pp. 399-401.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 21
nyelv: angol
Bata A, Lasztity R: Detoxification of mycotoxin-contaminated food and feed by microorganisms
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 10: (6-7) pp. 223-228.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 80
nyelv: angol
Lasztity R: Oat grain - A wonderful reservoir of natural nutrients and biologically active substances
FOOD REVIEWS INTERNATIONAL 14: (1) pp. 99-119.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 26
nyelv: angol
Lasztity R, Hidevegi M, Bata A: Saponins in food
FOOD REVIEWS INTERNATIONAL 14: (4) pp. 371-390.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 33
nyelv: angol
BATA A, HARRACH B, UJSZASZI K, KISTAMAS A, LASZTITY R: MACROCYCLIC TRICHOTHECENE TOXINS PRODUCED BY STACHYBOTRYS-ATRA STRAINS ISOLATED IN MIDDLE EUROPE
APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY 49: (3) pp. 678-681.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 28
nyelv: angol

