Személyi adatlap
Szafner, Gábor
Szafner Gábor, Bukovics Solveig, Krassoy Mónika: Egyes tejipari melléktermékek demineralizálása kétlépcsős technológiával
In: Szalka, Éva; Bali, Papp Ágnes (szerk.) XXXVI. Óvári Tudományos Nap, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2016) pp. 31-38.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 120: (1) pp. 363-368.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
G Szafner, D Bicanic, R Kulcsár, O Dóka: Direct measurement of thermal effusivity of foods by front configuration of the photopyroelectric method
JOURNAL OF FOOD PHYSICS 26: pp. 4-10.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 50: (3) pp. 350-354.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 14: (3) pp. 666-674.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: Angol, Cseh
Szafner G, Dóka O: Effect of fat content on thermal effusivity of food
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (1-2) pp. 237-242.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Szafner G, Dóka O: Élelmiszerek hamisításának fotopiroelektromos vizsgálata
In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) pp. 1-5.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Szafner G, Bicanic D, Dóka O: Élelmiszeripari termékek hőeffuzivitásának fotopiroelektromos meghatározása
ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 52: (1) pp. 11-20.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: Angol, Magyar
Szafner Gábor, Dóka Ottó: Különböző zsírtartalmú tejtermékek termikus effúzivitásának közvetlen meghatározása = Direct determination of the thermal effusivity of dairy foods with different fat contents
TEJIPAR: A TEJIPARI IGAZGATÓSÁG ÉS A MITE TEJIPARI SZAKOSZTÁLYÁNAK KÖZLEMÉNYEI 70: (1-2) pp. 31-37.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Szafner G, Bicanic D, Dóka O: Thermal effusivity of creams and sour creams determined by inverse photopyroelectric (IPPE) technique: The effect of a varying fat content.
In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) pp. 1-5.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol

