Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Szafner, Gábor

személyes adatok
név
Szafner Gábor

Az adatok frissességéről még nem nyilatkozott.

elérhetőségek
e-mail-cím
munkahelyek
2012 –

Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.

Tejipari K+F+I osztályvezető helyettes

közlemények
2016

Szafner Gábor, Bukovics Solveig, Krassoy Mónika: Egyes tejipari melléktermékek demineralizálása kétlépcsős technológiával

In: Szalka, Éva; Bali, Papp Ágnes (szerk.) XXXVI. Óvári Tudományos Nap, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2016) pp. 31-38.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2015

Szafner G, Németh Cs, Bicanic D, Lantos Z, Dóka O: Photopyroelectric assessment of the thermal effusivity of fresh hen egg and of rehydrated egg powders

JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 120: (1) pp. 363-368.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2013

G Szafner, D Bicanic, R Kulcsár, O Dóka: Direct measurement of thermal effusivity of foods by front configuration of the photopyroelectric method

JOURNAL OF FOOD PHYSICS 26: pp. 4-10.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2012

G Szafner, D Bicanic, K Kovácsné Gaál, O Dóka: Direct Measurement of Thermal Effusivity of Avian Eggs and Their Constituents: A Photopyroelectric Study.

FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 50: (3) pp. 350-354.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2011

G Szafner, D Bicanic, O Dóka: The effect of the fat content on the thermal effusivity of foods: an inverse photopyroelectric study

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 14: (3) pp. 666-674.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: Angol, Cseh

2010

Szafner G, Dóka O: Effect of fat content on thermal effusivity of food

REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (1-2) pp. 237-242.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2010

Szafner G, Dóka O: Élelmiszerek hamisításának fotopiroelektromos vizsgálata

In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) pp. 1-5.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2010

Szafner G, Bicanic D, Dóka O: Élelmiszeripari termékek hőeffuzivitásának fotopiroelektromos meghatározása

ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 52: (1) pp. 11-20.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: Angol, Magyar

2010

Szafner Gábor, Dóka Ottó: Különböző zsírtartalmú tejtermékek termikus effúzivitásának közvetlen meghatározása = Direct determination of the thermal effusivity of dairy foods with different fat contents

TEJIPAR: A TEJIPARI IGAZGATÓSÁG ÉS A MITE TEJIPARI SZAKOSZTÁLYÁNAK KÖZLEMÉNYEI 70: (1-2) pp. 31-37.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2010

Szafner G, Bicanic D, Dóka O: Thermal effusivity of creams and sour creams determined by inverse photopyroelectric (IPPE) technique: The effect of a varying fat content.

In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) pp. 1-5.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol