Személyi adatlap
Hidas, Karina Ilona
fokozatot szerzett
Fokozatot szerzett: 2023, PhD
FRONTIERS IN NUTRITION 9:
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 182: 114865
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
AGRICULTURE-BASEL 11: (3) 257
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 39: (3) pp. 181-188.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
ULTRASONICS SONOCHEMISTRY 75: 105589
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 18
nyelv: angol
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S2) pp. 37-44.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
SUSTAINABILITY 12: (24) 10389
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
Hidas Karina Ilona, Németh Csaba, Csonka Judit, Visy Anna, Friedrich László, Zeke Ildikó Csilla: How does freezing in liquid nitrogen influence the reological properties of liquid egg products?
JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN 31: pp. 24-30.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S2) pp. 45-54.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Hidas Karina Ilona, Németh Csaba, Csonka Judit, Visy Anna, Friedrich László, Zeke Ildikó Csilla: Effect of natural preservatives on the shelf life and calorimetric properties of salted, liquid whole egg
JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN 26: pp. 36-41.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol

