Személyi adatlap
Nagy, Balázs
fokozatot szerzett
Fokozatot szerzett: 2020, PhD
Bolbás Ildikó, Nagy Balázs, Nyitrainé Sárdy Diána, Sólyom-Leskó Annmária, Steckl Szabina: Biogénamin-koncentráció a csökkentett alkoholtartalmú borokban
BORÁSZATI FÜZETEK 33: (4) pp. 36-41.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Steckl Szabina, Sólyom-Leskó Annamária, Nagy Balázs, Szőke Barna: Alkoholtartalom csökkentése speciális élesztőtörzsekkel
BORÁSZATI FÜZETEK 32: (2) pp. 35-39.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
APPLIED SCIENCES-BASEL 12: (17) p. 8848.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Dorottya Kocsis, Balázs Dr. Nagy, Dóra Taranyi, Szabina Steckl, Annamária Dr. Sólyom-Leskó, Áron Szövényi, Diána Nyitrainé Dr. Sárdy: Analysis of the dissolved oxygen and carbon dioxide content of carbonated wines in an operational bottling line with different settings
HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 32: (2) p. 18.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Dorottya Kocsis, Balázs Dr. Nagy, Dóra Taranyi, Szabina Steckl, Annamária Dr. Sólyom-Leskó, Áron Szövényi, Diána Nyitrainé Dr. Sárdy: Chemical and organoleptic comparison of wines from grape varieties of Badacsony
HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 32: (2) p. 24.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Nyitrainé Sárdy Diána, Steckl Szabina, Nagy Balázs: A fiziológiailag aktiv vegyületek jelentősége a bioborkészítés során
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2021) p. 94.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
PROCESSES 9: (1) 155
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
JOURNAL OF WINE RESEARCH 29: (2) pp. 151-158.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
Diána Nyitrai-Sárdy, Borbála Horváth, János Soós, Beáta Nyúl-Pühra, Miklós Kállay, Balázs Nagy: BIOGENIC AMINES AND SEROTONIN IN HUNGARIAN WINES PRODUCED WITH ORGANIC YEAST STARTERS
MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 67: (2) pp. 113-118.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46: (1) pp. 109-115.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 11
nyelv: angol

