Személyi adatlap
Gosztola, Beáta
HORTICULTURAE 8: (1) 5
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
HERBA POLONICA 68: (4) pp. 1-10.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 169: (ua.) p. 114006.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 163: 113334
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 13
nyelv: angol
BIOCHEMICAL SYSTEMATICS AND ECOLOGY 90: 104020
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 16
nyelv: angol
ACTA SCIENTIARUM POLONORUM - TECHNOLOGIA ALIMENTARIA 19: (4) pp. 467-473.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
MOLECULES 24: (15) 2844
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 123: (1) pp. 232-237.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 11
nyelv: angol
BIOCHEMICAL SYSTEMATICS AND ECOLOGY 79: pp. 1-7.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
Gosztola B., Sárosi S., Németh E.: Variability of the essential oil content and composition of Chamomile (Matricaria recutita L.) affected by Weather Conditions
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 5: (3) pp. 465-470.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 34
nyelv: angol

