Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Lányi, Katalin

személyes adatok
név
Lányi Katalin

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-07-08

doktori iskolák
időszak
2018-04-20 –
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2003
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Debreceni Egyetem
címek
tudományos cím
Habilitáció
cím megszerzésének éve
2017
cím tudományága
címet kiadó intézmény neve
Állatorvostudományi Egyetem
munkahelyek
2014 –
2009 –
2000 –

Tessedik Sámuel Főiskola

főiskolai docens

1997 –

Debreceni Agrártudományi Egyetem MVKK, Szarvas

főiskolai tanársegéd

1995 –

Kossuth Lajos Tudományegyetem TTK

egyetemi tanársegéd

kutatás
kutatási terület
élelmiszer-higiénia és élelmiszer-biztonság kémiai háttere; élelmiszer-analitika, élelmiszer-szennyezők vizsgálata; környezeti kémia, környezeti analitika
jelenlegi kutatásainak tudományága
állatorvosi tudományok, kémiai tudományok
doktori képzés
abszolutóriumot szerzett hallgatók
fokozatot szerzett hallgatók
közlemények
2022

Lanyi Katalin, Darnay Livia, Laszlo Noemi, Lehel Jozsef, Friedrich Laszlo, Gyori Rebeka, Laczay Peter: Transfer of certain beta-lactam antibiotics from cow's milk to fresh cheese and whey

FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT 39: (1) pp. 52-60.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 4

nyelv: angol

2020

Pleva Dániel, Lányi Katalin, Monori Kitti Dóra, Laczay Péter: Heterocyclic Amine Formation in Grilled Chicken Depending on Body Parts and Treatment Conditions

MOLECULES 25: (7) 1547

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 12

nyelv: angol

2020

Vizi Zsuzsanna, Lányi Katalin, Bagi Melinda, Laczay Péter, Balogh Nándor, Sterczer Ágnes: Serum hepcidin measurements in healthy dogs using liquid chromatography/tandem mass spectrometry

VETERINARY CLINICAL PATHOLOGY 49: (2) pp. 292-298.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 4

nyelv: angol

2018

Lehel J, Bartha A, Danko D, Lanyi K, Laczay P: Heavy metals in seafood purchased from a fishery market in Hungary.

FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART B - SURVEILLANCE 11: (4) pp. 302-308.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 16

nyelv: angol

2018

László N, Lányi K, Laczay P: LC-MS study of the heat degradation of veterinary antibiotics in raw milk after boiling

FOOD CHEMISTRY 267: pp. 178-186.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 35

nyelv: angol