Profile page
Kotogán, Alexandra
fokozatot szerzett
Fokozatot szerzett: 2017, PhD
FOODS 11: (12) 1711
dokumentum típusa: Journal paper
nyelv: English
JOURNAL OF FUNGI 7: (3) 229
dokumentum típusa: Journal paper
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: English
In: Thatoi, H; Das Mohapatra, PK; Mohapatra, S; Mondal, KC (szerk.) Microbial Fermentation and Enzyme Technology, CRC Press - Taylor and Francis Group (2020) pp. 175-193.
dokumentum típusa: Journal paper
nyelv: English
ANTIOXIDANTS 9: (2) 165
dokumentum típusa: Journal paper
független idéző közlemények száma: 80
nyelv: English
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 100: pp. 416-425.
dokumentum típusa: Journal paper
független idéző közlemények száma: 19
nyelv: English
INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES 19: (4) 1129
dokumentum típusa: Journal paper
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: English
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 89: pp. 457-465.
dokumentum típusa: Journal paper
független idéző közlemények száma: 31
nyelv: English
JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 27: (2) pp. 277-288.
dokumentum típusa: Journal paper
független idéző közlemények száma: 22
nyelv: English
JOURNAL OF MOLECULAR CATALYSIS B-ENZYMATIC 127: pp. 47-55.
dokumentum típusa: Journal paper
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: English
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 52: (1) pp. 73-82.
dokumentum típusa: Journal paper
független idéző közlemények száma: 33
nyelv: English

