Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Engelhardt, Tekla

személyes adatok
név
Engelhardt Tekla

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2025-06-28

doktori iskolák
elérhetőségek
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2016
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Szent István Egyetem
munkahelyek
2020 –
kutatás
kutatási terület
élelmiszerbiztonság, élelmiszermikrobiológia
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok
doktori képzés
aktuálisan témavezetett hallgatók
abszolutóriumot szerzett hallgatók
doktori tanulmányok
közlemények
2022

Haykir O., Mohácsi-Farkas Cs, Engelhardt T.: Enhanced heat resistance of Listeria innocua as a surrogate of Listeria monocytogenes after sublethal heat treatment

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 51: (2) pp. 241-248.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 3

nyelv: angol

2018

Engelhardt Tekla, Szakmár Katalin, Kiskó Gabriella, Mohácsi-Farkas Csilla, Reichart Olivér: Combined effect of NaCl and low temperature on antilisterial bacteriocin production of Lactobacillus plantarum ST202Ch

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 89: pp. 104-109.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 15

nyelv: angol

2016

Engelhardt Tekla, Ágoston Réka, Belák Ágnes, Mohácsiné Farkas Csilla, Kiskó Gabriella: The suitability of the ISO 11290-1 method for the detection of Listeria monocytogenes

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 71: pp. 213-220.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 7

nyelv: angol