Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Gere, Attila

személyes adatok
név
Gere Attila

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-10-17

doktori iskolák
időszak
2016-09-02 –
 
időszak
2023-09-22 –
elérhetőségek
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2016
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Szent István Egyetem
címek
tudományos cím
Habilitáció
cím megszerzésének éve
2021
cím tudományága
címet kiadó intézmény neve
Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem
munkahelyek
2015 –
kutatás
kutatási terület
Fogyasztói termékfejlesztés, virtuális valóság élelmiszertudományi alkalmazása, szemkamerás vizsgálatok, élelmiszerek fogyasztói elfogadása, szenzometria, kemometria.
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok
doktori tanulmányok
doktori iskola
státusz

fokozatot szerzett

Fokozatot szerzett: 2016, PhD

közlemények
2024

Abdul Hannan Bin Zulkarnain, Xu Cao, Zoltan Kokai, Attila Gere: Self-Assessed Experience of Emotional Involvement in Sensory Analysis Performed in Virtual Reality

FOODS 13: (3) 375

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2023

Gere Attila: Recommendations for validating hierarchical clustering in consumer sensory projects

CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE 6: 100522

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 10

nyelv: angol

2022

Benes Eszter, Biró Barbara, Fodor Marietta, Gere Attila: Analysis of wheat flour-insect powder mixtures based on their near infrared spectra

FOOD CHEMISTRY: X 13: 100266

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 19

nyelv: angol

2021

Gere Attila, Rácz Anita, Bajusz Dávid, Károly Héberger: Multicriteria decision making for evergreen problems in food science by sum of ranking differences

FOOD CHEMISTRY 344: 128617

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 9

nyelv: angol

2020

Gere Attila, Danner Lukas, Dürrschmid Klaus, Kókai Zoltán, Sipos László, Huzsvai László, Kovács Sándor: Structure of presented stimuli influences gazing behavior and choice

FOOD QUALITY AND PREFERENCE 83: 103915

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 19

nyelv: angol

2019

Barbara Biró, Rebeka Fodor, Ildikó Szedljak, Klára Pásztor-Huszár, Attila Gere: Buckwheat-pasta enriched with silkworm powder: Technological analysis and sensory evaluation

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 116: 108542

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 70

nyelv: angol

2019

Porretta Sebastiano, Gere Attila, Radványi Dalma, Moskowitz Howard: Mind Genomics (Conjoint Analysis): The new concept research in the analysis of consumer behaviour and choice

TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 84: pp. 29-33.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 10

nyelv: angol

2017

Gere Attila, Székely Géza, Kovács Sándor, Kókai Zoltán, Sipos László: Readiness to adopt insects in Hungary

FOOD QUALITY AND PREFERENCE 59: (July) pp. 81-86.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 138

nyelv: angol