Személyi adatlap
Gere, Attila
fokozatot szerzett
Fokozatot szerzett: 2016, PhD
FOODS 13: (3) 375
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE 8: 100698
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Gere Attila: Recommendations for validating hierarchical clustering in consumer sensory projects
CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE 6: 100522
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
FOOD CHEMISTRY: X 13: 100266
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 19
nyelv: angol
PROCESSES 9: (1) 132
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 55
nyelv: angol
FOOD CHEMISTRY 344: 128617
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
FOOD QUALITY AND PREFERENCE 83: 103915
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 19
nyelv: angol
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 116: 108542
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 70
nyelv: angol
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 84: pp. 29-33.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
FOOD QUALITY AND PREFERENCE 59: (July) pp. 81-86.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 138
nyelv: angol

