Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Nguyen Le Phuong, Lien

személyes adatok
név
Nguyen Le Phuong Lien

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2022-01-05

doktori iskolák
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2017
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
Szent István Egyetem
munkahelyek
2017 –
kutatás
kutatási terület
Gyümölcsök és zöldségek minőségellenőrzése, tárolás közbeni változásai, polcon történő változások megfigyelése. Gyümölcsök és zöldségek, mint friss áru kezelése a hosszabb minőségmegőrzés érdekében.
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok
doktori tanulmányok
doktori iskola
státusz

fokozatot szerzett

Fokozatot szerzett: 2017, PhD

közlemények
2020

Le Nguyen Lien Phuong, Visy Anna, Baranyai László, Friedrich László, Mahajan Pramod V.: Application of hue spectra fingerprinting during cold storage and shelf-life of packaged sweet cherry

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 14: p. 1.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2020

Lien Le Phuong Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, Laszlo Baranyai, Géza Hitka: Comparison of 1-MCP treatment on four melon cultivars using different temperatures

JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 93: (1) pp. 122-129.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2020

Laszlo Baranyai, Lien Le Phuong Nguyen, Mai Sao Dam, Tamás Zsom, Géza Hitka: Evaluation of precooling temperature and 1-MCP treatment on quality of ‘Golden Delicious’ apple

JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 93: (1) pp. 130-135.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2020

Tamás Zsom, Viktória Zsom-Muha, Lien Phuong Le Nguyen, Dávid Nagy, Géza Hitka, Petra Polgári, László Baranyai: Nondestructive detection of low temperature induced stress on postharvest quality of kápia type sweet pepper

PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S2) pp. 173-186.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2019

Lien Phuong Le Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, László Baranyai, Géza Hitka: Evaluation of the 1-MCP microbubbles treatment for shelf-life extension for melons

POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 150: (1) pp. 89-94.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 10

nyelv: angol

2018

Tamás Zsom, Edina Strohmayer, Lien Phuong Le Nguyen, Géza Hitka, Viktória Zsom-Muha: Chilling injury investigation by non-destructive measuring methods during banana cold storage.

PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (S1) pp. 147-158.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 2

nyelv: angol

2016

Nguyen L.P.L., Hitka G., Zsom T., Kókai Z.: Application of 1-MCP on apricots at different temperatures and days after harvest

ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 542-550.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 3

nyelv: angol