Személyi adatlap
Csambalik, László
| Gyöngyösi Emese | 2028-01-01 | Kertészettudományi Doktori Iskola (MATE) (50%) |
| Mustafa Mohammed Omer | 2025-08-01 | Kertészettudományi Doktori Iskola (MATE) (50%) |
fokozatot szerzett
Fokozatot szerzett: 2016, PhD
SCIENTIA HORTICULTURAE 321: 112351
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
HORTICULTURAE 9: (8) 895
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
HORTICULTURAE 8: (10) 937
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
SCIENTIA HORTICULTURAE 289: 110486
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 36
nyelv: angol
DIVERSITY (BASEL) 13: (5) 195
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
SCIENTIA HORTICULTURAE 273: 109631
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 46
nyelv: angol
Csambalik László, Tóbiás Andrea: Application of Saccharomyces cerevisiae for nutritional value enhancement in agricultural plants – a review
ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 62: (2) pp. 146-157.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 243: (9) pp. 1533-1543.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 14
nyelv: angol
JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 33: pp. 211-216.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
JOURNAL OF FOOD SCIENCE 79: (11) pp. C2192-C2202.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 14
nyelv: angol

