Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Csambalik, László

személyes adatok
név
Csambalik László

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-01-10

doktori iskolák
időszak
2016-02-22 –
 
időszak
2020-02-10 –
 
időszak
2025-09-01 –
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2016
fokozatot kiadó intézmény neve
Szent István Egyetem
munkahelyek
2006 –
kutatás
kutatási terület
Ökológiai gazdálkodás, zöldségtermesztés, tájfajták, tápanyagutánpótlás, zöldség beltartalom, paradicsomtermesztési technológiák az ökológiai gazdálkodásban
jelenlegi kutatásainak tudományága
biológiai tudományok
doktori képzés
abszolutóriumot szerzett hallgatók
fokozatot szerzett hallgatók
doktori tanulmányok
doktori iskola
státusz

fokozatot szerzett

Fokozatot szerzett: 2016, PhD

közlemények
2023

Boros Ildikó Fruzsina, Székely Géza, Balázs László, Csambalik László, Sipos László: Effects of LED lighting environments on lettuce (Lactuca sativa L.) in PFAL systems – A review

SCIENTIA HORTICULTURAE 321: 112351

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2020

Sipos László, Boros Ildikó Fruzsina, Csambalik László, Székely Géza, Jung András, Balázs László: Horticultural lighting system optimalization: A review

SCIENTIA HORTICULTURAE 273: 109631

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 46

nyelv: angol

2019

Csambalik László, Tóbiás Andrea: Application of Saccharomyces cerevisiae for nutritional value enhancement in agricultural plants – a review

ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 62: (2) pp. 146-157.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 4

nyelv: angol

2017

László Sipos, Csaba Orbán, Ildikó Bálint, László Csambalik, Anna Divéky‑Ertsey, Attila Gere: Colour parameters as indicators of lycopene and antioxidant activity traits of cherry tomatoes (Solanum lycopersicum L.)

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 243: (9) pp. 1533-1543.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 14

nyelv: angol

2014

Csambalik L, Divéky-Ertsey A, Pap Z, Orbán Cs, Stégerné Máté M, Gere A, Stefanovits-Bányai É, Sipos L: Coherences of Instrumental and Sensory Characteristics: Case Study on Cherry Tomatoes

JOURNAL OF FOOD SCIENCE 79: (11) pp. C2192-C2202.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 14

nyelv: angol