Személyi adatlap
Székelyhidi, Rita
fokozatot szerzett
Fokozatot szerzett: 2020, PhD
Székelyhidi Rita: Analysis of the aroma chemicals of ten different herbs using HS-SPME-GC-MS technique
JOURNAL OF MEDICINAL PLANTS STUDIES 5: (4) pp. 103-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Székelyhidi Rita: A nyers juh- és kecsketej minőségét befolyásoló főbb tényezők
MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 139: (11) pp. 687-696.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Székelyhidi Rita: A szilárd fázisú mikroextrakciós (SPME) technika
MAGYAR KÉMIKUSOK LAPJA 72: (9) pp. 276-279.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Székelyhidi Rita: Szilárd fázisú mikroextrakciós (SPME) eljárás élelmiszer analitikai alkalmazásának lehetőségei
In: Szerk.: Szalka Éva, Szerk.: Bali Papp Ágnes XXXVI. Óvári Tudományos Nap: Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban I-II. Mosonmagyaróvár: Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2016. pp. 39-46.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
In: Gelencsér É, Horváth Z (szerk.) Aktualitások a Táplálkozástudományi Kutatásokban című V. PhD Konferencia. Konferencia helye, ideje:Budapest, Magyarország, 2015.01.22. (NAIK Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet Tanácsterem, 1022 Budapest, Herman Ottó út 15.)(ISBN: 978-963-88108-8-5
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
In: Schmidt R, Bali Papp Á (szerk.) XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei [előadások és poszterek teljes anyaga CD]. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2014.11.13. (Nyugat-Magyarországi Egyetem)(ISBN:978-963-334-194-0)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Ajtony Zsolt, Lelkes Tamás, Barabás Attila, Székelyhidi Rita: Pálinkák etilkarbamát tartalmának meghatározása HPLC-FLD módszerrel
In: Szerk.: Sn XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei [előadások és poszterek teljes anyaga CD]. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2014. pp. 201-205.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Székelyhidi Rita, Hegedös Imre, Szlanyinka Edina, Ajtony Zsolt: Tejek mono- és szeszkviterpén tartalmának meghatározása tejzsírból SPME-GC-MS módszerrel
In: Szerk.: Sn XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei [előadások és poszterek teljes anyaga CD]. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2014. pp. 280-285.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
In: Schmidt R, Bali Papp Á (szerk.) XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei [előadások és poszterek teljes anyaga CD]. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2014.11.13. (Nyugat-Magyarországi Egyetem) Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, (ISBN:978-963-334-194-0)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar

