Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Balázs, Gábor

személyes adatok
név
Balázs Gábor

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2020-08-31

doktori iskolák
időszak
2016-01-07 –
 
időszak
2025-09-01 –
elérhetőségek
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2013
fokozatot kiadó intézmény neve
BCE
munkahelyek
2011 –
kutatás
kutatási terület
Zöldségnövények oltása és tápanyag-utánpótlása
jelenlegi kutatásainak tudományága
növénytermesztési és kertészeti tudományok
doktori képzés
aktuálisan témavezetett hallgatók
abszolutóriumot szerzett hallgatók
közlemények
2017

Birkás Zita, Terbe István, Mészáros Márton, Werner Ádám, Balázs Gábor: Alanyhasználat hatása a fehér típusú étkezési paprika hajtatásában

KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 49: (1) pp. 3-8.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2017

Balázs Gábor: A szabadföldi görög- és sárgadinnye növényvédelme

NÖVÉNYVÉDELEM 53: pp. 454-469.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2017

Birkás Zita, Balázs Gábor, Füstös Zsuzsanna, Ruszthi Attila, Kókai Zoltán: The effect of growing system and growing media ont he morphological, biological and sensory quality of sweet pepper (Capsicum annum L.)

JOURNAL ON PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE 21: pp. 97-100.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2016

Birkás Zita, Terbe István, Mészáros Márton, Balázs Gábor: The effect of grafting on the quantitative and qualitative parameters of fresh pepper

In: K, Ertsey-Peregi; Zs, Füstös; G, Palotás; G, Csilléry (szerk.) Proceedings of XVIth EUCARPIA, Diamond Congress Ltd. (2016) pp. 355-358.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2015

Fekete Dávid, Balázs Gábor, Terbe István, Birkás Zita: Az oltás hatása a görögdinnye egyes beltartalmi értékeire

KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 47: (3) pp. 11-14.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2013

Bőhm V, Fekete D, Balázs G, Lukács N, Kappel N, Gáspár L: A sóstressz hatása az oltott és a sajátgyökerű görögdinnye növekedésére

KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 45: (3) pp. 10-14.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2013

Bőhm V, Kappel N, Gáspár L, Balázs G, Fekete D: Effect of salinity on grafted and ungrafted watermelon.

In: Sonja Marić, Zdenko Lončarić Zbornik radova [Proceedings]: 48. Hrvatski i 8. Međunarodni simpozij agronoma [48th Croatian and 8th International Symposium on Agiculture]. Osijek: Poljoprivredni Fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2013. pp. 393-397.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2013

Fekete Dávid, Kappel Noémi, Bőhm Viktória, Balázs Gábor: The sensory evaluation of grafted watermelon

In: Szerk.: PEŇÁZOVÁ E, Szerk.: VOJTÍŠKOVÁ J Proceedings of the 3rd International Horticultural Conference for Post Graduate Students. Lednice: Department of Fruit Growing, Faculty of Horticulture in Lednice, Mendel University of Agriculture and Forestry, 2013. pp. 89-93.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2012

Bőhm V, Kappel N, Balázs G, Fekete D: Using different potessium and magnesium treatments in watermelon production

REVIEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 1: (1) pp. 71-76.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2011

Kappel Noémi, Balázs Gábor: A tökfélék termesztése

In: Szerk.: Kappel N. Tökfélék termesztése. Budapest: Mezőgazda Kiadó, 2011. pp. 106-136. (Gazdakönyvtár)

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar