Személyi adatlap
Czipa, Nikolett
| Novák Anna | 2018-08-01 | Kerpely Kálmán Doktori Iskola (DE) |
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH 202: (5) pp. 2367-2375.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 70: (2) pp. 5-12.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 61: pp. 1-11.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68: (3) pp. 4036-4057.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: Angol, Magyar
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 67: (4) pp. 3665-3678.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: Angol, Magyar
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 56: (3) pp. 1245-1255.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 47
nyelv: angol
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 244: (8) pp. 1439-1445.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 14
nyelv: angol
ENVIRONMENTAL MONITORING AND ASSESSMENT 189: (8) 412
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
FOOD CHEMISTRY 175: pp. 536-542.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 95
nyelv: angol
Czipa N, Borbély M, Győri Z: Proline Content of different Honey Types
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 41: (1) pp. 26-32.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 53
nyelv: angol

