Személyi adatlap
Hermánné Juhász, Réka
FOODS 11: (14) 2028
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES 183: pp. 1136-1144.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 16
nyelv: angol
FOOD SCIENCE AND NUTRITON 8: (7) pp. 3023-3030.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 42: (1) e12941
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
Péter Penksza, Zsófia Banka, Silárd Kun, Klára Pásztor-Huszár, Csaba Németh, Adrienn Tóth, Réka Juhász: UTILIZATION OF XYLO-OLIGOSACCHARIDES AS PREBIOTICS IN YOGHURT
JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN 22: pp. 66-71.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
Réka Juhász, András Salgó: Food additives: Mercy or ban
CURRENT GREEN CHEMISTRY 4: (2) pp. 67-73.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 42: (Supplement) pp. 53-62.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 42: (4) pp. 576-585.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 30: (5) pp. 412-420.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 40: (Suppl.1) pp. 120-129.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol

