Személyi adatlap
Pap, Zoltán
Al Hadidi Nour, Zsom Tamas, Fekete Katalin, Kis Krisztiánné Mariann, Pap Zoltan: Effect Of Different Storage Temperatures On Physical State And Some Inner Contents Of Sweet Potato (Ipomoea Batatas L.) Bulbs
In: Kovacevic, Dusan; Berjan, Sinisa; Jugovic, Milan; Driouech, Noureddin; Quagliariello, Rosanna (szerk.) X International Scientific Agriculture Symposium „AGROSYM 2019“, (2019) pp. 366-371.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Zoltan Pap, Katalin Fekete, Dzsenifer Nemeth, Levente Kardos, Lyza Maquilan Quilong Quilong, Mohammed Omer Mustafa, Anna Szabo, Gabor Balazs: Effects of a substrate improvement agent on the vegetative growth and quality of vegetable seedlings.
In: Kovacevic, Dusan; Berjan, Sinisa; Jugovic, Milan; Driouech, Noureddin; Quagliariello, Rosanna (szerk.) X International Scientific Agriculture Symposium „AGROSYM 2019“, (2019) pp. 427-432.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Fekete Katalin, Pap Zoltán, Csapó-Birkás Zita, Nour Alhadidi: The effect of micorrhizal inoculation on inner content and yield in case of tomato, cucumber and potato in soilless systems and on field: a review.
In: XXI. SZÁZADI VÍZGAZDÁLKODÁS A TUDOMÁNYOK METSZÉSPONTJÁBAN, Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kar (2019) pp. 273-278.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Pap Zoltán, Magyar Péter, Szabó Anna, Boros Ildikó Fruzsina, Fekete Katalin: Integrált szemléletű tápanyag-utánpótlással előállított fejeskáposzta-palánták értékelése
KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 49: (4) pp. 20-30.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Sharaf-Eldin A Mohamed, Ertseyné Peregi Katalin, Pap Zoltán: Effects of different organic fertilizers on seedlings growth and photosynthesis of chinese cabbage (Brassica rapa ssp. pekinensis)
In: Pospisil, M (szerk.) 50th Croatian and 10th International Symposium on Agriculture, University of Zagreb, Faculty of Agriculture (2015) pp. 286-290.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: Angol, Horvát
JOURNAL OF FOOD SCIENCE 79: (11) pp. C2192-C2202.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
Pap Z, Király Á, Kis Krisztiánné B M: Effect of azotobacter products on lettuce transplants.
In: Horváth, József (szerk.) XII. Wellmann International Scientific conference, (2013) pp. 27-32.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: Angol, Magyar
INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 18: (1) pp. 75-80.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
Pap Zoltán: A mikorrhiza oltóanyag, mint növényvédelmi eszköz és termésbiztonságot növelő tényező (fordítás)
NÖVÉNYVÉDELEM 47: (8) pp. 327-331.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Pap Zoltán, Slezák Katalin Angéla, Szabó Anna, Kis Krisztiánné: Effect of humic acid on green flesh pepper forcing
In: Horváth, József (szerk.) X. Wellmann International Scientific Conference, (2011) pp. 487-491.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol

