Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Pap, Zoltán

személyes adatok
név
Pap Zoltán

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2020-01-29

doktori iskolák
időszak
2016-01-07 –
 
időszak
2025-09-01 –
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2011
fokozatot kiadó intézmény neve
Kertészettudományi Doktori Iskola
munkahelyek
2005 –
kutatás
kutatási terület
Növénytermesztési és kertészeti tudományok Ökológiai szemléletű palántanevelési és zöldségtermesztési módok fejlesztése. Káposztafélék ökológiai termesztése.
jelenlegi kutatásainak tudományága
agrárműszaki tudományok, növénytermesztési és kertészeti tudományok
doktori képzés
aktuálisan témavezetett hallgatók
abszolutóriumot szerzett hallgatók
közlemények
2019

Al Hadidi Nour, Zsom Tamas, Fekete Katalin, Kis Krisztiánné Mariann, Pap Zoltan: Effect Of Different Storage Temperatures On Physical State And Some Inner Contents Of Sweet Potato (Ipomoea Batatas L.) Bulbs

In: Kovacevic, Dusan; Berjan, Sinisa; Jugovic, Milan; Driouech, Noureddin; Quagliariello, Rosanna (szerk.) X International Scientific Agriculture Symposium „AGROSYM 2019“, (2019) pp. 366-371.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2019

Zoltan Pap, Katalin Fekete, Dzsenifer Nemeth, Levente Kardos, Lyza Maquilan Quilong Quilong, Mohammed Omer Mustafa, Anna Szabo, Gabor Balazs: Effects of a substrate improvement agent on the vegetative growth and quality of vegetable seedlings.

In: Kovacevic, Dusan; Berjan, Sinisa; Jugovic, Milan; Driouech, Noureddin; Quagliariello, Rosanna (szerk.) X International Scientific Agriculture Symposium „AGROSYM 2019“, (2019) pp. 427-432.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2019

Fekete Katalin, Pap Zoltán, Csapó-Birkás Zita, Nour Alhadidi: The effect of micorrhizal inoculation on inner content and yield in case of tomato, cucumber and potato in soilless systems and on field: a review.

In: XXI. SZÁZADI VÍZGAZDÁLKODÁS A TUDOMÁNYOK METSZÉSPONTJÁBAN, Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kar (2019) pp. 273-278.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol

2017

Pap Zoltán, Magyar Péter, Szabó Anna, Boros Ildikó Fruzsina, Fekete Katalin: Integrált szemléletű tápanyag-utánpótlással előállított fejeskáposzta-palánták értékelése

KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 49: (4) pp. 20-30.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2015

Sharaf-Eldin A Mohamed, Ertseyné Peregi Katalin, Pap Zoltán: Effects of different organic fertilizers on seedlings growth and photosynthesis of chinese cabbage (Brassica rapa ssp. pekinensis)

In: Pospisil, M (szerk.) 50th Croatian and 10th International Symposium on Agriculture, University of Zagreb, Faculty of Agriculture (2015) pp. 286-290.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: Angol, Horvát

2014

Csambalik L, Divéky-Ertsey A, Pap Z, Orbán Cs, Stégerné Máté M, Gere A, Stefanovits-Bányai É, Sipos L: Coherences of Instrumental and Sensory Characteristics: Case Study on Cherry Tomatoes

JOURNAL OF FOOD SCIENCE 79: (11) pp. C2192-C2202.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 9

nyelv: angol

2013

Pap Z, Király Á, Kis Krisztiánné B M: Effect of azotobacter products on lettuce transplants.

In: Horváth, József (szerk.) XII. Wellmann International Scientific conference, (2013) pp. 27-32.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: Angol, Magyar

2012

Divéky-Ertsey A, Csambalik L, Kókai Z, Stefanovits-Bányai É, Pap Z, Krisztiánné Kis M, Sipos L: Antioxidant, polyphenol and sensory analysis of cherry tomato varieties and landraces

INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 18: (1) pp. 75-80.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 2

nyelv: angol

2011

Pap Zoltán: A mikorrhiza oltóanyag, mint növényvédelmi eszköz és termésbiztonságot növelő tényező (fordítás)

NÖVÉNYVÉDELEM 47: (8) pp. 327-331.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: magyar

2011

Pap Zoltán, Slezák Katalin Angéla, Szabó Anna, Kis Krisztiánné: Effect of humic acid on green flesh pepper forcing

In: Horváth, József (szerk.) X. Wellmann International Scientific Conference, (2011) pp. 487-491.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

nyelv: angol