Személyi adatlap
Szedljak, Ildikó
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
egyetemi adjunktus
"Kárpáti Melitta", "Szedljak Ildikó": Dióőrlemények felhasználási lehetőségei gluténmentes, csökkentett szénhidráttartalmú ostya fejlesztésében
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) A 2023. évi Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak tanulmányai [Proceedings of János Lippay – Imre Ormos – Károly Vas (LOV) Scientific Meeting, 2023], Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2024) pp. 176-182.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
FOOD CHEMISTRY 452: p. 139518.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 69: (3) pp. 4477-4489.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Nóra de Jonge, Katalin Kóczán-Manningerb, Vivien Szatmári, Ildikó Szedljak, Katalin Badak-Kerti: Comparative study of coffee substitutes
In: Szalóki-Dorkó, Lilla; Batáné Vidács, Ildikó; Kumar, Pradeep; Pomázi, Andrea; Gere, Attila (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts, Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) p. 80.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Dóra Gerendeli, Anikó Kovács, Szedljak Ildikó: Development of lactose and gluten free ravioli
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) A Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak tanulmányai [Proceedings of János Lippay – Imre Ormos – Károly Vas (LOV) Scientific Meeting], Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2022) pp. 826-829.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Kreszadló Luca, Soós Anita, Szedljak Ildikó Judit: Édesburgonya liszttel dúsított quinoaliszt-alapú száraztészta vizsgálata=Investigation of quinoa flour based pasta enriched with sweet potato flour
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 72: (1-2) pp. 19-23.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: Angol, Magyar
Nyulas-Zeke Ildikó, Richárd Pintér, Ivett Jakab, Anikó Kovács, Ildikó Szedljak, Katalin Kóczán-Manninger, Anikó Lambert-Meretei, Katalin Badak-Kerti: Biscuits with reduced carbohydrate and increased protein content -from idea to production
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2021) p. 96.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 50: (4) pp. 527-536.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
Ivett Jakab, Katalin Badakné Kerti, Kóczán Györgyné, Anita Soós, Anikó Meret, Ildikó Szedljak, Anikó Kovács: Improving the nutritional and physiological characteristics of donuts using press-cake
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2021) p. 70.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 49: (1) pp. 4-12.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 16
nyelv: angol

