Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Divéky-Ertsey, Anna

személyes adatok
név
Divéky-Ertsey Anna

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2023-08-28

doktori iskolák
időszak
2016-01-07 –
 
időszak
2025-09-01 –
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
2007
fokozatot kiadó intézmény neve
Budapesti Corvinus Egyetem
munkahelyek
2004 –
kutatás
kutatási terület
Zöldség- és szántóföldi növénytermesztés fajtahasználatának kérdései ökológiai gazdálkodásban. Az ökológiai vetőmag és szaporítóanyag.
jelenlegi kutatásainak tudományága
növénytermesztési és kertészeti tudományok
doktori képzés
aktuálisan témavezetett hallgatók
abszolutóriumot szerzett hallgatók
közlemények
2022

Mustafa Mohammad, Szalai Zita, Divéky-Ertsey Anna, Gál Izóra, Csambalik László: Conceptualizing Multiple Stressors and Their Consequences in Agroforestry Systems

Stresses 2: (3) pp. 242-257.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 3

nyelv: angol

2022

Divéky-Ertsey Anna, Gál Izóra, Madaras Krisztina, Pusztai Péter, Csambalik László: Contribution of Pulses to Agrobiodiversity in the View of EU Protein Strategy

Stresses 2: (1) pp. 90-112.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 5

nyelv: angol

2019
2017

László Sipos, Csaba Orbán, Ildikó Bálint, László Csambalik, Anna Divéky‑Ertsey, Attila Gere: Colour parameters as indicators of lycopene and antioxidant activity traits of cherry tomatoes (Solanum lycopersicum L.)

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 243: (9) pp. 1533-1543.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 13

nyelv: angol

2016

Csambalik László, Orbán Csaba, Stégerné Máté Mónika, Pusztai Péter, Divéky-Ertsey Anna: Antioxidant profile of tomato landraces for fresh consumption

ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 60: (2) pp. 177-182.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 1

nyelv: angol

2015

Cseperkálóné Mirek B, Reiter D, Divéky-Ertsey A, Drexler D: On-farm assessment of landrace of tomato (Lycopersicon esculentum L.) under organic conditions in Hungary

ACTA FYTOTECHNICA ET ZOOTECHNICA 18: (Special Issue) pp. 134-137.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 2

nyelv: angol

2014

Csambalik L, Divéky-Ertsey A, Pap Z, Orbán Cs, Stégerné Máté M, Gere A, Stefanovits-Bányai É, Sipos L: Coherences of Instrumental and Sensory Characteristics: Case Study on Cherry Tomatoes

JOURNAL OF FOOD SCIENCE 79: (11) pp. C2192-C2202.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 14

nyelv: angol