Személyi adatlap
Tátrai-Németh, Katalin
Erdélyi-Sipos Aliz, Tátrai-Németh Katalin: A közétkeztetés szemléletformáló hatása
In: Antal, Emese; Pilling, Róbert (szerk.) A magyar gyermekek és fiatalok életmódja, TÉT Platform Egyesület (2018) pp. 102-104.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Tátrai-Németh Katalin: Az élelmezés minőségirányítása
In: Tátrai-Németh, Katalin; Erdélyi-Sipos, Alíz (szerk.) Közétkeztetők kézikönyve, SpringMed Kiadó (2018) pp. 241-253.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Tátrai-Németh Katalin, Erdélyi-Sipos Alíz: Közétkeztetők kézikönyve
SpringMed Kiadó
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: magyar
ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 26: (2-3) pp. 11-15.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
Dakó Eszter, Tátrai-Németh Katalin, Lichthammer Adrienn, Veresné Bálint Márta: Magas vérnyomásos betegek táplálkozási szokásainak és attitűdjének vizsgálata
ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 26: (1) pp. 28-31.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
NEW MEDICINE 19: (2) pp. 66-70.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
Németh Istvánné, Horváth Zoltánné, Csajbók Róbertné, Mák Erzsébet, Lichthammer Adrienn, Barna Mária: Dietetikusképzési programok elemzése
ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 20: (1) pp. 22-25.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
In: Setchi, Rossitza; Jordanov, Ivan; Howlett, Robert J; Jain, Lakhmi C (szerk.) Knowledge-Based and Intelligent Information and Engineering Systems, Springer-Verlag (2010) pp. 607-616.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
Németh I, Veres-Bálint M, Hajdú GG, Barna M, Horváth Z, Pálfi E, Mák E, Szabolcs I, Wlodarek D: Career plans of dietetics students from different member states of the European Union.
NEW MEDICINE 14: (4) pp. 138-141.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Lezák György, Németh Istvánné: Hogyan gazdaságos a veszélyelemzés (HACCP) alkalmazása a gyógyintézeti élelmezésben?
EGÉSZSÉGÜGYI GAZDASÁGI SZEMLE 40: (2) pp. 192-208.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar

