Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Megújult az adatbázis

Kedves adminisztrátorok és oktatók!

 

1. Örömmel jelentem, hogy a doktori adatbázis túl van első nagy továbbfejlesztésén, és mostantól minden, az akkreditációhoz szükséges anyagot fogadni tud. Többek között lehetséges az oktatók számára publikációs listájuk elérhetőségének beírása , fokozatot szerzett hallgatóik név szerinti megadása , munkahelyeik és fokozataik listájának pontos megadása , és még több minden más.

Frissítettük az adminisztrátori útmutatót is, az oktatók pedig vadonatúj, egyszerűsített és olvashatóbb oktatói útmutatót kaptak. Javaslom ezek tanulmányozását! Most tehát az a doktori iskolák feladata, hogy 2009. március 31-ig mindenki feltöltse az akkreditációhoz szükséges összes adatot.

Az oktatók szükséges publikációinak KPA/BME-PA/KOKI/SZBK adatbázisokból ODT-be történő egyszerű és problémamentes, „gombnyomásra” áttöltési lehetőségén már dolgozunk - kérjük, egyelőre valamelyik publikációs adattárba töltsék fel a publikációs adataikat, a gyors és egyszerű átmásolással kapcsolatban közzé fogunk tenni egy külön tájékoztatót.

2. Megjegyzésként: az ODT idei tagdíjának számláit korábbi kérések nyomán az egyetemek rektorainak címeztem , és a múlt hét folyamán elküldtem.

3. Titkárságom rövidesen lejár, ezúton is szeretném megköszönni mindannyiuk bizalmát, remélem, sikerült segítenem Önöknek a problémás helyzetekben. Utódomról tájékoztatást fogunk adni, de egyelőre még forduljanak hozzám kérdéseikkel!

Üdvözlettel,

Balázs

 

Budapest, 2009. január 22.

 

Varga Balázs

az ODT leköszönő titkára

 


 
nyomtatás utolsó módosítás: 2009. I. 22. 01:55:56
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )