Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Az adatbázisról

Közlemény a doktori adatbázis üzemeltetéséről

 

A doktori adatbázissal kapcsolatos feladatokat eddig - ODT titkári megbízatása részeként - Csizmadia József látta el, akinek megbízatása 2007. december 31-vel lejárt . Január közepéig várhatóan megszületnek az adatrendszer jövőbeni folyamatos üzemeltetésére, karbantartására és továbbfejlesztésére vonatkozó megállapodások az érintett felek között.

 

Amint ezek létrejönnek, újabb közleményben fogjuk tudatni, kihez fordulhatnak a felhasználók az adatrendszerrel kapcsolatos technikai, értelmezési problémáikkal a jövőben. Kérjük mindazok megértését és türelmét, akik időközben esetleg ilyen problémákba ütköznek.

 

A megállapodás pillanatnyi hiánya azonban nem lehet akadálya annak, hogy az intézmények, illetve doktori iskolák koordinátorai folytassák az adatbázisnak a témavezetők meghirdetett témáival való feltöltését a Csizmadia József 2007. december 12-i levelének részletes instrukciói alapján. Mindössze annyi a változás, hogy az ODT nem fog körlevelet küldeni a hiányos adatlapú témavezetőknek, így ezek értesítése az intézmények feladata marad.

 

Budapest, 2008. január 7.

 

Zalai Ernő

az ODT elnöke

 


 
nyomtatás utolsó módosítás: 2008. I. 07. 16:22:22
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )