Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Oktatóknak küldött automatikus levél létrehozáskor

Tisztelt Minta Oktató!

 

Értesítjük, hogy az Országos Doktori Tanács adatbázisában, mint oktatót regisztrálták Önt. Az adatbázisba a www.doktori.hu oldal baloldali menüpontjának legalsó, "Bejelentkezés" pontján keresztül léphet be, vagy közvetlenül a http://www.doktori.hu/teszt/index2.php?menuid=500 címen.

 

A bejelentkezéshez szükséges adatok a következők:

Felhasználónév: ze11zczv

Jelszó: bw32sfyl

 

Az első bejelentkezéskor a rendszer jelszavának megváltoztatását fogja kérni.

 

Az Ön jogosultságát megadó személy, aki készséggel áll segítségére:

Minta Adminisztrátor

admin@egyetem.hu

+3612222222

 

A rendszer használatát a felületeken található információs és magyarázószövegeken túl a www.doktori.hu oldal "Dokumentumok"/"nyilvános anyagok" menüpontjában található "Útmutató oktatók részére a doktori adatbázishoz" segíti. Mielőtt megkezdené adatainak feltöltését, feltétlenül olvassa el a hivatkozott útmutató 3. A) pontját!

 

Amennyiben Önt doktori iskola törzstagjának jelölik meg, úgy adatait legkésőbb október 15-ig tegye teljessé, hogy doktori iskolája számára lehetőség legyen az akkreditációs eljárás megindítására. Az adatok teljességét az "adatellenőrzés" pontban bármikor ellenőrizheti.

 

Üdvözlettel:

 

   Csizmadia József

    az ODT titkára

 

     Szántó Tibor

    a MAB főtitkára

 

 

Ez egy automatikus rendszerüzenet, ne válaszoljon rá.


 
nyomtatás utolsó módosítás: 2007. IX. 28. 02:43:46
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )