Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói hibák javítása (DI adminoknak)

A program  rendszeresen küld a doktori iskola adminisztrátoroknak egy üzenetet, hogy milyen hallgatói hibákat talált az adatbázisban.

 

A leggyakoribb hibák a következők:
- az abszolutórium várható dátuma már elmúlt, még sincs beírva a hallgatóhoz az abszolutórium megszerzésének dátuma.
Javítás: Vagy be kell írni az abszolutórium megszerzésének dátumát vagy módosítani a várható időt (pl. passzív félévek miatt).
 

- A doktori cselekmény megszerzésének várható dátuma elmúlt, még sincs beírva a hallgatóhoz a fokozatszerzés dátuma.
Javítás: A program automatikusan beírja a fokozatszerzés dátumát, amikor a védéshez bekerül az EDT döntése. Ha elhúzódik a fokozatszerzés, akkor módosítani kell a várható időt, ha nem kerül sor fokozatszerzésre, akkor törölni kell a várható időt.

A javításokat legkönnyebben a Témavezetések csoportos módosítása menüben lehet végrehajtani (Témavez.csoportos.mod).
Ezen a felületen lehetőség van arra, hogy egyszerre több hallgató témavezetéssel kapcsolatos adatát módosítsuk. Kijelölésnél arra érdemes figyelni, hogy a lista lapozásakor az adott oldalon kijelölt rekordokat nem jegyzi meg a program, a módosításokat külön lista-oldalanként kell elvégezni. Ezen a felületen is piros csíkkal jelöli a program a hibás adatú hallgatókat.

 

 2019. I. 10.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. február 22-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
nyomtatás utolsó módosítás: 2018. IX. 18. 08:07:05
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )