Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Válogatott tudományos közlemények adatainak bevitele

Kedves Adatbevivők, Kedves Kollégák!

 

Engedjék meg, hogy az adatbevitellel kapcsolatos néhány problémára felhívjuk a figyelmet.

1. Ahogy korábban történt, a témakiírásokat csak az adminisztrátorok tudják bevinni . A programok oktatóit, témavezetőit arra kérjük, hogy a DI vezetésével egyeztetett témamódosításaikat, illetve új témáikat az adminisztrátorokkal közöljék.

2. A legtöbb gond a publikációk importálásánál jelentkezett. Egyfelől gondot jelentett a közleményeknek a KPA-ba , illetve más adatbázisokba történő bevitele. Sajnos ezeket a gondokat nem tudjuk enyhíteni. Ezek az adott adatbázisok kezelőinek illetékességébe tartoznak. Ugyanakkor az adatbázisokból történő importálás kétségtelenül biztosítja az ellenőrzés lehetőségét, vagyis azt, hogy az akkreditáció szempontjából megfelelő publikációk kerüljenek a megadandó 10 közlemény közé. Mivel az akkreditáció során a bírálók a közlemények megfelelését is értékelik, azt javasoljuk, hogy, amennyiben valaki a kézi adatbevitelt választja, gondosan ellenőrizze a publikációk megfelelését a MAB határozat 1.1. pontjában és 2. mellékletében leírtak szerint.

Budapest, 2009. február 16.

 

 

Kollár István

koordinátor

Vázsonyi Ottó

titkár

 2022. X. 05.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2022. december 2-án 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
nyomtatás utolsó módosítás: 2009. II. 16. 12:11:13
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )