Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Válogatott tudományos közlemények adatainak bevitele

Kedves Adatbevivők, Kedves Kollégák!

 

Engedjék meg, hogy az adatbevitellel kapcsolatos néhány problémára felhívjuk a figyelmet.

1. Ahogy korábban történt, a témakiírásokat csak az adminisztrátorok tudják bevinni . A programok oktatóit, témavezetőit arra kérjük, hogy a DI vezetésével egyeztetett témamódosításaikat, illetve új témáikat az adminisztrátorokkal közöljék.

2. A legtöbb gond a publikációk importálásánál jelentkezett. Egyfelől gondot jelentett a közleményeknek a KPA-ba , illetve más adatbázisokba történő bevitele. Sajnos ezeket a gondokat nem tudjuk enyhíteni. Ezek az adott adatbázisok kezelőinek illetékességébe tartoznak. Ugyanakkor az adatbázisokból történő importálás kétségtelenül biztosítja az ellenőrzés lehetőségét, vagyis azt, hogy az akkreditáció szempontjából megfelelő publikációk kerüljenek a megadandó 10 közlemény közé. Mivel az akkreditáció során a bírálók a közlemények megfelelését is értékelik, azt javasoljuk, hogy, amennyiben valaki a kézi adatbevitelt választja, gondosan ellenőrizze a publikációk megfelelését a MAB határozat 1.1. pontjában és 2. mellékletében leírtak szerint.

Budapest, 2009. február 16.

 

 

Kollár István

koordinátor

Vázsonyi Ottó

titkár

 2019. IX. 13.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. október 11-én 12.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
nyomtatás utolsó módosítás: 2009. II. 16. 12:11:13
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )